- 14,589
- 4,832
- 113
Yav ağır favori nasıl hala atamıyor futbolun adaleti varmı gorecezAdama 30k atıcaz nasıl bozalım mecbur bozsakta oynıcaz yine gelirse böyle gelevek
Yav ağır favori nasıl hala atamıyor futbolun adaleti varmı gorecezAdama 30k atıcaz nasıl bozalım mecbur bozsakta oynıcaz yine gelirse böyle gelevek
Haklısın gelir90 dk ya oynadık 2.yarıda çıkar 2 gol sıkıntı yok tek tek basılmaz şimdi 10k canlıdan o zengin işi
Devam enişte bir hole arabaAdama 30k atıcaz nasıl bozalım mecbur bozsakta oynıcaz yine gelirse böyle gelevek
Ulann atın be kaynederse bu adam strese giriyor adamın parasnı kaynetti diye hadi beBen sinema yapmam param yoksa zaten roll açmam arkadaş atıyor diye konu açıyorum hadi olum alalım paramızı Ekli dosyayı görüntüle 755978
Gelecek bana sakinnAdama 30k atıcaz nasıl bozalım mecbur bozsakta oynıcaz yine gelirse böyle gelevek
Yav salla inanan inanır maçı izle enisteBen sinema yapmam param yoksa zaten roll açmam arkadaş atıyor diye konu açıyorum hadi olum alalım paramızı Ekli dosyayı görüntüle 755978
Bol şanslar dostttEvet aynı tarife 80-100K tek kupon yapacağım çünkü korkuyoruz sonra basmaya
Bakıcaz işte 30K Roll yaptıran arkadaşa iade edicem bir kaç arkadaşa da atarız hedefe varırsak 22.45 maçlarına bakacağım herkese bol şans
Hoşgeldin kanka getirelim seridenBol şans knkaa