http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Engelliyim İş Bulamıyorum

Kaygısızlar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
637
314
63
umarım olur dost inan çok fark yaratır %40 üzeri çıkarsa işe girdiğinde çalışma şartlarını bile daha kolay yaparlar %36'ya göre
İnşallah olur üstat bakalım hayırlısı olur inşallah, el becerimde cok iyi doğrama üretim falan, daha önce tezgahtar olarak kumpircilik tost falan yaptım

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,205
6,065
113
yaramaz aga o 90 uzerine iyi para veriolar 4k aliom bende abimden kendisi yok amerikada 😂
knka sendem nasıl bi vibe alıyorum biliyormusun yanlış anlama da , böyle ailenin her üyesine bilimum 2.derece akrabalarınada her sitede multi hesap açan özel oran bonus vs kovalayan gece gündüz o site senin o site benim slot çeviren biri gibisin haksızmıyım :D

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
knka sendem nasıl bi vibe alıyorum biliyormusun yanlış anlama da , böyle ailenin her üyesine bilimum 2.derece akrabalarınada her sitede multi hesap açan özel oran bonus vs kovalayan gece gündüz o site senin o site benim slot çeviren biri gibisin haksızmıyım :D
multim yok eşe dosta komisyon usulu actiriom. her yeni manitama kumara alistiroum gecmisi temiz insanlara genelde slotlar iyi ödüyor kumara pek para harcamiyorum kod arada nadir kovaliyorum