- 12,366
- 20,463
- 113
Dostlarım benim gibi engelli olan tüm arkadaşların günü kutlu olsun
Eyvallah kardeşim. Inanın bazen çok zor oluyor hayatKutlu olsun reis Allah sağlık lı ömürler versin
Insallah.İnşallah bu durumdan kurtulursun, geçmiş olsun.
Ne engelin var adaşDostlarım benim gibi engelli olan tüm arkadaşların günü kutlu olsun
Bipolar ve Gözde keratakonusNe engelin var adaş
sağ göz keratakonus hastasıyım bende geçmiş olsun tedavisi yokBipolar ve Gözde keratakonus
Yuzde 52 engelli
Konu hakkinda ciddi calismalar var ama suan kesin tedavi yoksağ göz keratakonus hastasıyım bende geçmiş olsun tedavisi yok
yaşın kaç hocam ilerlemesi durdu bende 30 dan sonra giderek azalıyor diyorlar zaten az kaldı 30a benimKonu hakkinda ciddi calismalar var ama suan kesin tedavi yok
Azalmaz dostum malesef. Sadece ameliyatla ilerlemesi durdurulabiliryaşın kaç hocam ilerlemesi durdu bende 30 dan sonra giderek azalıyor diyorlar zaten az kaldı 30a benim
Engelliler gününüz kutlu olsun ☺🙏 Rabbim sağlıklı huzurlu günler nasip etsin 🤲🤲🙏Dostlarım benim gibi engelli olan tüm arkadaşların günü kutlu olsun
azalıyor derken ilerlemesi duruyor anlamında yılda bir kontrole gidiyorum 3 yıldır aynı bakalımAzalmaz dostum malesef. Sadece ameliyatla ilerlemesi durdurulabilir
Iyi iyi en azindan ilerlemiyor. Kesin tedavi de 3 5 yila cikar heraldeazalıyor derken ilerlemesi duruyor anlamında yılda bir kontrole gidiyorum 3 yıldır aynı bakalım
TeşekkürlerEngelliler gününüz kutlu olsun ☺🙏 Rabbim sağlıklı huzurlu günler nasip etsin 🤲🤲🙏
İnsan gerçekten her haline şükretmeli Bizim Akrabağ tamamen görme engelli üstüne birde Hiç yürüyemiyor Zordur tabi Allah şifa versinEyvallah kardeşim. Inanın bazen çok zor oluyor hayat
umarım bulunur ileride bakalımIyi iyi en azindan ilerlemiyor. Kesin tedavi de 3 5 yila cikar heralde
Tost ben de bipolardan askerden yirtmayi düşünüyorum ama bipolar yok bndeBipolar ve Gözde keratakonus
Yuzde 52 engelli
Sansını dene dostumTost ben de bipolardan askerden yirtmayi düşünüyorum ama bipolar yok bnde