http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Endonezyada Katliam Bibi Stad Olayları 180 Ölü

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
Arkadaslar ben biraz arastirdim ve izledim.mac bittikten sonra taraftarlarin stad ici ve disi taskinlari sonucu polis biber gazi ile mudahale edince cogunlugu biber gazanindan kacmak icin cikisa yigilmasi sonucu suan icin can kaybi 180nmis ama agir yarali sayilari ile 200u gecmesi bekleniyormus.yani ben izledimde akil alir gibi deil mac bitmis zaten neden sahaya giripte polise madde atiyorsunuzki.olenleri coguda bayan.icim gitti sabah sabah.video bilerek eklemedim merak eden varsa youtubdan girsin baksin.yerel medya full canli yayinda zaten

AYDIN2773

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,301
987
113
Arkadaslar ben biraz arastirdim ve izledim.mac bittikten sonra taraftarlarin stad ici ve disi taskinlari sonucu polis biber gazi ile mudahale edince cogunlugu biber gazanindan kacmak icin cikisa yigilmasi sonucu suan icin can kaybi 180nmis ama agir yarali sayilari ile 200u gecmesi bekleniyormus.yani ben izledimde akil alir gibi deil mac bitmis zaten neden sahaya giripte polise madde atiyorsunuzki.olenleri coguda bayan.icim gitti sabah sabah.video bilerek eklemedim merak eden varsa youtubdan girsin baksin.yerel medya full canli yayinda zaten
Bende şey siye duydum stadyum kapasitesi 40 olan yere 42 43 bin bilet satışı yapılmış

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
Bende şey siye duydum stadyum kapasitesi 40 olan yere 42 43 bin bilet satışı yapılmış
O zaten yapilmis 42k bilet satilmis kapasite 38 k ama olayin bununla ilgisi yokki olenlerin cogu cikistaki izdihamdan dolayi ölmüs.yani bazilari var izledim cok guzel dayagi hak ediyorlar ama olenlere uzuldum acikcasi.b.k yoluna gitmek bu olsa gerek.fenalaanlari ve yaralilarida kendileri tasiyorlar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
Olu sayisi hala artiyormus.ulan dusunuyorumda benim bile nefesim daraliyor ne kotu bi ölüm