Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet En Uygun İnternet

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
arkadaşlar yeniden internet bağlatacağım eve sizlerin kulandığı uygun ucuz sorun çıkarmayan hızı iyi olan memnun kaldığınız firmalar ve fiyatları nelerdir tavsiyeleriniz için tşkler şimdiden

Blitzgod

Üye
Yeni Üye
43
10
8
sabit internet istersen turksat kablonet yada superonline derim ama taşınabilir istersen turkcell superbox var şahsen ben online oyun oynuyorum csgo pubg vs. turkcell superbox kullanıyorum hem direk santral'den alıyorum interneti fakat 4.5G ile ama sen 4.5G dediğim için yanlış anlama hız ping ve upload değerleri çok iyi

mustafa37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
693
712
93
arkadaşlar yeniden internet bağlatacağım eve sizlerin kulandığı uygun ucuz sorun çıkarmayan hızı iyi olan memnun kaldığınız firmalar ve fiyatları nelerdir tavsiyeleriniz için tşkler şimdiden
Türktelekom var kullandıgım 16mgb hız bide ev telefonuna 500dakika veriyor her ay her yöne ikisinin faturası bir geliyor 72 tl

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
sabit internet istersen turksat kablonet yada superonline derim ama taşınabilir istersen turkcell superbox var şahsen ben online oyun oynuyorum csgo pubg vs. turkcell superbox kullanıyorum hem direk santral'den alıyorum interneti fakat 4.5G ile ama sen 4.5G dediğim için yanlış anlama hız ping ve upload değerleri çok iyi
Aylık ücreti nedir