- 1,563
- 754
- 113
Şöyle 1 2 milyon vuracaz ya hissediyorum istikrarlı bir şekilde , avansta maaşta 2 bin atıp deniyorum her ay. 😃 1 senede 250k geldi şuana kadar yılbaşına kadar 1 milyon vursam vbetten baywinden çok güzel olacak beee
Jackpot nasıl duser kaç TL den düşer hangi oyunlarda şans yüksek ona bakmak lazım. İyi bir jackpot lazımŞöyle 1 2 milyon vuracaz ya hissediyorum istikrarlı bir şekilde , avansta maaşta 2 bin atıp deniyorum her ay. 😃 1 senede 250k geldi şuana kadar yılbaşına kadar 1 milyon vursam vbetten baywinden çok güzel olacak beee
Holigan bj 125 katı 1200 yan potlu toplam onların eklediğiyle 860 k tekteHadi herkes bu konunun altına oynadığı tüm süreç içindeki en büyük kazancını yazsın bakalım kimler ne kadar vurmuş zamanında.
Ben başlayayım ; 120k - sweet bonanza 1000
(Beğenmeyi unutma)
Uygunsa olur 😂1.2 milyar petrolden. Bizim arka bahçede çıktı. Ortak olmak isteyen olursa uyguna yerli petrol veriyorum. İşlemesini kendi yapsın 😃
Kanka büyük paralarla oynuyorum ben ondan 3-5 olsa takılmam zatenSende her konuya hangi yöntemle çektin yazıyorsun baya takılmışsın neyle çekeceğim diye havale çekeceksin başka yöntem yok yıllardır havale yatırım çekim yapıyorum sorun yaşamıyorum 4 banka 2 şer vadesiz hesap devamlı farklı hesap farklı banka kullan sorun olmaz şahış hesabına yatırım yapma
VBET 100k yatirim 1200 tl farm egt digital 100 burning clover 7 line 2.7m çekimHadi herkes bu konunun altına oynadığı tüm süreç içindeki en büyük kazancını yazsın bakalım kimler ne kadar vurmuş zamanında.
(Beğenmeyi unutma)
Hazirandada ben oldum omaha,holidede 5. Olmuştum o zaman forumda üyeliğim yoktu.17 Mayıs ,2025 jojobet 777 k poker turnuva 1. Olmuştum
Tek seferde değil ama 2 saat arayla totalde 200 bin tlHadi herkes bu konunun altına oynadığı tüm süreç içindeki en büyük kazancını yazsın bakalım kimler ne kadar vurmuş zamanında.
(Beğenmeyi unutma)
Ben uzun yillardir oynuyorum bu aralar bende milyon hissediyorum inanki ne zmaan hissetsem büyük para buldum şuan akar oluyor ama sert oynamaya başlayınca yüksek bet bonusa giriyorum ödemiyor ama bir yerde illa odicek nasipŞöyle 1 2 milyon vuracaz ya hissediyorum istikrarlı bir şekilde , avansta maaşta 2 bin atıp deniyorum her ay. 😃 1 senede 250k geldi şuana kadar yılbaşına kadar 1 milyon vursam vbetten baywinden çok güzel olacak beee