Sende her konuya hangi yöntemle çektin yazıyorsun baya takılmışsın neyle çekeceğim diye havale çekeceksin başka yöntem yok yıllardır havale yatırım çekim yapıyorum sorun yaşamıyorum 4 banka 2 şer vadesiz hesap devamlı farklı hesap farklı banka kullan sorun olmaz şahış hesabına yatırım yapmaKanka hangi yöntemle çektin
Toplam 7 milyon kazanç 50 milyondan fazla zarar 10 yılda kazanç saglayan yokturHadi herkes bu konunun altına oynadığı tüm süreç içindeki en büyük kazancını yazsın bakalım kimler ne kadar vurmuş zamanında.
Ben başlayayım ; 120k - sweet bonanza 1000
(Beğenmeyi unutma)
147k egtHadi herkes bu konunun altına oynadığı tüm süreç içindeki en büyük kazancını yazsın bakalım kimler ne kadar vurmuş zamanında.
(Beğenmeyi unutma)
Jojo öyle yapmaz , öyle bişey yokCekmedım o kadar yatırım ıstıyo
43 milyon tl mi kaybettin kral yani ahahahahah dayı abartmanın da usulü olsun yaToplam 7 milyon kazanç 50 milyondan fazla zarar 10 yılda kazanç saglayan yoktur
125k spordaHadi herkes bu konunun altına oynadığı tüm süreç içindeki en büyük kazancını yazsın bakalım kimler ne kadar vurmuş zamanında.
(Beğenmeyi unutma)
Resmi won slotçu geldi konu kilit ahahaha 🤣😍😍😍
+rep dostbeğenmeyi neden unutmuyoruz hayırdır etkileşimden para mı kazanılıyor![]()