- 39
- 11
- 8
5 liraya 150k vbet popok jackpot
Easy lose 👏👏Tersi daha önemli
Kanka hangi yöntemle çektin4.8 m jojobet jackpot dustu ay basında
41 k kupon kazancı.Hadi herkes bu konunun altına oynadığı tüm süreç içindeki en büyük kazancını yazsın bakalım kimler ne kadar vurmuş zamanında.
Ben başlayayım ; 120k - sweet bonanza 1000
(Beğenmeyi unutma)
118k 1000 TL ile tumbet te cumartesi öğlen başladım akşam 12 de 115k çekim vermistim Sporda vurdum ful ufak ufak da Gates yüksek Betten spin atarken sağlam tumbell lar yaptı iyi çarpanlar attı kasa 118k olmuştuHadi herkes bu konunun altına oynadığı tüm süreç içindeki en büyük kazancını yazsın bakalım kimler ne kadar vurmuş zamanında.
(Beğenmeyi unutma)
Ben ordaki jojoyum4.8 m jojobet jackpot dustu ay basında
ödedi yani4.8 m jojobet jackpot dustu ay basında
Reis telegramda paylaşılanlardan biri sensin demem bende 5 yıldır jojodayım o etkinlikte dünya çevrim yaptım bi ümit yok paranın %5 i benimdir hahahaha4.8 m jojobet jackpot dustu ay basında
Cekmedım o kadar yatırım ıstıyoödedi yani
Kazandıktan sonra mı o kadar yatırım yoksa hesap yatırımı mı genelCekmedım o kadar yatırım ıstıyo
Üfürüyor knkKazandıktan sonra mı o kadar yatırım yoksa hesap yatırımı mı genel
O ne saçma şey o kadar yatırım resmen vermemek için bahane uydurmuşlarKazandıktan sonra mı o kadar yatırım yoksa hesap yatırımı mı genel
Elden teslim çantayla almışKanka hangi yöntemle çektin
valla 2ye 292bin şu yeni cikan oyun vardı ya zodiac bell link oyununda 2k 2k basiyordum da geldiydi. aynı gün oyunda 200 de geldi 150 de geldi ama rekor buHadi herkes bu konunun altına oynadığı tüm süreç içindeki en büyük kazancını yazsın bakalım kimler ne kadar vurmuş zamanında.
(Beğenmeyi unutma)