- 7,649
- 3,979
- 113
bol sans kankaEkli dosyayı görüntüle 71627 Kupon #5 bol sans beyler
bol sans kankaEkli dosyayı görüntüle 71627 Kupon #5 bol sans beyler
İnşallah gelecek dostum şans seninle olsunHerkese sagolun beyler insallah bu gelirse cok guzel olur
+1Herkese sagolun beyler insallah bu gelirse cok guzel olur
sen adamsim kasimpasalı cansinVallahi hedefe ulasirsak 5 6 kisi burdan 20 veririz 100 daha atar yine yapariz roll benim icin sorun yok beyler ben kazanirsam herkes kazansin isterim şans bu benden alacağı 20 belki 200 300 yapar ben çok inanirim böyle şeylere @Nailex bilir bizim aramizda para lafi olmaz benee varsa o onda varsa ben yani para önemsiz yeterki olsun gelmezsede hafta sonuna yine yapariz kasamiz suan var zaten ulaşamazsam dedim yani![]()
Düşüncelerin çok iyi canın sağolsun hafta sonu daha iyi en azından 90 dakikalik maçlar varVallahi hedefe ulasirsak 5 6 kisi burdan 20 veririz 100 daha atar yine yapariz roll benim icin sorun yok beyler ben kazanirsam herkes kazansin isterim şans bu benden alacağı 20 belki 200 300 yapar ben çok inanirim böyle şeylere @Nailex bilir bizim aramizda para lafi olmaz benee varsa o onda varsa ben yani para önemsiz yeterki olsun gelmezsede hafta sonuna yine yapariz kasamiz suan var zaten ulaşamazsam dedim yani![]()
Sen kazanda önce dostumVallahi hedefe ulasirsak 5 6 kisi burdan 20 veririz 100 daha atar yine yapariz roll benim icin sorun yok beyler ben kazanirsam herkes kazansin isterim şans bu benden alacağı 20 belki 200 300 yapar ben çok inanirim böyle şeylere @Nailex bilir bizim aramizda para lafi olmaz benee varsa o onda varsa ben yani para önemsiz yeterki olsun gelmezsede hafta sonuna yine yapariz kasamiz suan var zaten ulaşamazsam dedim yani![]()
Bol şanslar
ben başarılı olacağına inanıyorum kardeşim başta dediğimiz gibi olmazsada canımız sağolsun 3-5 kuruş için şekil yapacak adamın aramızda yeri yok zaten öyel arkadaşta yok sanıyorumVallahi hedefe ulasirsak 5 6 kisi burdan 20 veririz 100 daha atar yine yapariz roll benim icin sorun yok beyler ben kazanirsam herkes kazansin isterim şans bu benden alacağı 20 belki 200 300 yapar ben çok inanirim böyle şeylere @Nailex bilir bizim aramizda para lafi olmaz benee varsa o onda varsa ben yani para önemsiz yeterki olsun gelmezsede hafta sonuna yine yapariz kasamiz suan var zaten ulaşamazsam dedim yani![]()
Tabiki dostum öncelik her zaman oyucu kazansın.şirketler alacağınaben başarılı olacağına inanıyorum kardeşim başta dediğimiz gibi olmazsada canımız sağolsun 3-5 kuruş için şekil yapacak adamın aramızda yeri yok zaten öyel arkadaşta yok sanıyorum![]()