- 18,766
- 12,939
- 113
Tesekkur ederim abibol şans emre.
Tesekkur ederim abibol şans emre.
Kanka sen yolavali misin@Deneme77 yalovalımısın kardeş 77 yi gördüğüme soruyorum valla![]()
xmen abim yalova kaymakamıKanka sen yolavali misin
ankara doğumda 30 senedir yalovadayım kardeşim artık buralı olduk sayılırKanka sen yolavali misin
Bol şans kardeşim canı gönülden istiyorum kazanmaniBeyler 10k mesaja ulastim bildiğiniz üzere @Başkan kıyak yapti bir miktar para gönderdi 50 roll açıyorum eğer kayıp yaşarsak yine devam ederiz bi 50 daha atarız ben yatırana kadar dinleyin şans getirsin5 6 kişiye 20 gondeririz fazlada olabilir bakıcaz
Ünide vardı bir yalovali fuck buddy m aklıma geldi ulanxmen abim yalova kaymakamı
tövbe tövbeÜnide vardı bir yalovali fuck buddy m aklıma geldi ulan
Eyvallah kankam benim sagolasinBol şans kardeşim canı gönülden istiyorum kazanmani
Bol şanslar kardeşim
bol şans milanın atması muhtemel güzel seçim kardeşim
kaymakam deyince normal kardeşimÜnide vardı bir yalovali fuck buddy m aklıma geldi ulan
Sagolasin reisBol şanslar kardeşim
Normalde atiyor diye dusundum bugun bizim icinde atar insallahbol şans milanın atması muhtemel güzel seçim kardeşim
Normalde atiyirsa atarNormalde atiyor diye dusundum bugun bizim icinde atar insallah![]()
bol sabs cikolatam
3 tane kupon arka arkaya won yaparsan hedefe varırsın güzel kardeşim gazı ona göre ayarlıyoruz en kalite aygazNormalde atiyor diye dusundum bugun bizim icinde atar insallah![]()