- 18,766
- 12,939
- 113
Bu arada yazmayi unutmusum 5 kisiye 10 tl
isterseniz 3 kisi 15 farketmez 
Kazanirsak bn cekilissiz 20 istiyomBu arada yazmayi unutmusum 5 kisiye 10 tlisterseniz 3 kisi 15 farketmez
![]()
kazanda sen gerisi onemli degil kankamBu arada yazmayi unutmusum 5 kisiye 10 tlisterseniz 3 kisi 15 farketmez
![]()
Kupon kombin Ekli dosyayı görüntüle 69958 #1
Bu arada yazmayi unutmusum 5 kisiye 10 tlisterseniz 3 kisi 15 farketmez
![]()
iste boyle yuregi guzel insanlar var forumda gordukce seviniyorum akulennn bir kuponum var zor ama gelirse 1 öğrenci kardeşime 50 tl göndericem makarnadan kurtulsun bu akşam![]()
Var çok iyi bir insansın helal olsun sana her gece noodle makarnası yiyorumulennn bir kuponum var zor ama gelirse 1 öğrenci kardeşime 50 tl göndericem makarnadan kurtulsun bu akşam![]()
eyw kardeşim çok yaptık zamanında ama şu aralar durumlar sıkıntılı yoksa oooiste boyle yuregi guzel insanlar var forumda gordukce seviniyorum ak
öğrenciysen yalovaya gel kardeşim iftara konuk edeyim seni valla bakVar çok iyi bir insansın helal olsun sana her gece noodle makarnası yiyorum
Gelirim kardeşim Allah razı olsun kesene bereket tek yaşıyorum tanıdık bi abimizn akrabası var onun evini kiraladm gıt kanat yaşıyorumöğrenciysen yalovaya gel kardeşim iftara konuk edeyim seni valla bak