- 5,378
- 2,570
- 113
Ev mutlak gol atacaktır
şimdi 1 tane atsınlar biizi uğraştırmasınlar dostDiger penaltiyida atsaydi wondu reis![]()
Bol şans dostum
Son 20 dk bitane lazim reisşimdi 1 tane atsınlar biizi uğraştırmasınlar dost![]()
Ilk yari 2 at birde penalti kacir 2 yari 1 gol atamasağlık olsunn
en az 100 kuponum 2.yarı 1 gol olmadığı için yatmıştır reisIlk yari 2 at birde penalti kacir 2 yari 1 gol atamakomik kank
![]()
maçta penaltı kaçarsa böyle olur sağlık olsun dostKonu kilit reis@Shellac
Ya 10 kupon yaptim bugun yeminle ya 1 gol ya bi ofsayt ya bi korner hep tek mactan yattim son kuponum lecister yener won fener yener geliyor bremen 2.5ustten yatiyorummaçta penaltı kaçarsa böyle olur sağlık olsun dost![]()
en azından 2 maç diyelim dost penaltı ya çok üzülmeyelimYa 10 kupon yaptim bugun yeminle ya 1 gol ya bi ofsayt ya bi korner hep tek mactan yattim son kuponum lecister yener won fener yener geliyor bremen 2.5ustten yatiyorum![]()
Reis o kupon gitsin de diger kuponlari napim 😂😂en azından 2 maç diyelim dost penaltı ya çok üzülmeyelim![]()
bugün gitsin yarın alırız diyelim ona da dostReis o kupon gitsin de diger kuponlari napim 😂😂
Insallah reis bidaki hafta sonu gorusmek uzerebugün gitsin yarın alırız diyelim ona da dost![]()
![]()
stutgart 2 yi attı 1 gol daha gelirse penaltı kaçırana saydırmak serbest dostInsallah reis bidaki hafta sonu gorusmek uzere![]()