- 1,226
- 3,308
- 113
Aynen attıAttı süpersin Lviv şimdi koru skoru
Başlıkta hata olmuş 1-3 gibi skor bekliyorum olacaktı
Konuyu takıp eden anlar dostBaşlıkta hata olmuş 1-3 gibi skor bekliyorum olacaktı
Yuksek basıosan hep kısıtlamalar olurYemezse çok iyi bu arada bu maça sıradaki gol ev sahibine 400 TL basiyodum lanet olasıca bu altyapı 100 -200 bastirmaya başladı dolayısıyla pronet artık bitmiştir benim için özellikle @Verabet Destek sizin siteniz
Limit konusunda pronetlerde bu aralar sıkıntı vaeYemezse çok iyi bu arada bu maça sıradaki gol ev sahibine 400 TL basiyodum lanet olasıca bu altyapı 100 -200 bastirmaya başladı dolayısıyla pronet artık bitmiştir benim için özellikle @Verabet Destek sizin siteniz
Aynen 100 TL oynattı maximum dostum yoksa sıralı gol bahsinden 2.200 almıştım şu an valla 400 bastım en fazla 100 oynayabilirsiniz uyarısı verdiLimit konusunda pronetlerde bu aralar sıkıntı vae
Aynen 100 TL oynattı maximum dostum yoksa sıralı gol bahsinden 2.200 almıştım şu an valla 400 bastım en fazla 100 oynayabilirsiniz uyarısı verdi
Kendi.paranla oynatmıyor siteler ne hallere düştükAynen 100 TL oynattı maximum dostum yoksa sıralı gol bahsinden 2.200 almıştım şu an valla 400 bastım en fazla 100 oynayabilirsiniz uyarısı verdi