- 22,604
- 7,085
- 113
Emre bana küfür hazırlıyor
Kral sen kendi kendine ne konuşuyorsun, ne yazıyorsun? Sana neden küfredeyim ? Burada kimin kime küfretmeye hakkı var çık sana zahmet konudan mesaj yazmaEmre bana küfür hazırlıyor
Hay hay beyefendi maçın gelsin diye totem yapıyoruz lafı başka yerinden anlıyorsun. Ne diyim ki neyse iyi gecelerKral sen kendi kendine ne konuşuyorsun, ne yazıyorsun? Sana neden küfredeyim ? Burada kimin kime küfretmeye hakkı var çık sana zahmet konudan mesaj yazma
Reis live takım 1.5 üst dene param olsa oynucaktim ✅ değerlendirmek istersen@Daimon kaybetti reis
Kayıp ne varsaReis live takım 1.5 üst dene param olsa oynucaktim ✅ değerlendirmek istersen
Maç verelimmi knk 😁Kayıp ne varsa
Sağlık olsun kral futbol böyle işte slotta en azından bı zevk var 45 dk acı çektiriyor serefsizlerKayıp ne varsa
Geçmiş olsun reis@Daimon kaybetti reis
Abi bak yukarda ne demişimGüzel tezgah yaptılar
Yok be kral kenarda 15 bin vardı o gitti, bankadakileri kaybedeceğini bildiğimden ATM den çekip kenara koymuştum@Emrebags sakın telefonu satmayı düşünme psikolojik açıdan baya kötü olabilirsin. Senin için diyorum
İyi etmişsin basma bu şekil ufak ufak takıl zevkineYok be kral kenarda 15 bin vardı o gitti, bankadakileri kaybedeceğini bildiğimden ATM den çekip kenara koymuştum