- 5,180
- 4,356
- 113
2 haftadır yok de ketalare de yok zaniolo gitti kanatlar bitik atalantaLokman sakat galiba atalantada bende gecen ki maçına oynamıştım lokmanin sakat olduğunu bilmiyordum yanmıştı kuponum
2 haftadır yok de ketalare de yok zaniolo gitti kanatlar bitik atalantaLokman sakat galiba atalantada bende gecen ki maçına oynamıştım lokmanin sakat olduğunu bilmiyordum yanmıştı kuponum
Zaten en iyi 2 oyuncusu yokmuş zor gibi belki atarsa dep atar2 haftadır yok de ketalare de yok zaniolo gitti kanatlar bitik atalanta
Uzaması için atması lazım tüm riskleri alması lazım riskte açık vermesini sağlar ben umutluyum son 2 dakika kalmış olsada gelir gibime geliyorZaten en iyi 2 oyuncusu yokmuş zor gibi belki atarsa dep atar
Isallah ben hiç umutlu değilim zor yani isallah atarlar yinede bakalimUzaması için atması lazım tüm riskleri alması lazım riskte açık vermesini sağlar ben umutluyum son 2 dakika kalmış olsada gelir gibime geliyor
Saglik olsun dostum Denedik beceremedikNasip olurda Kupon Kazanırsa , Yöneticilerimizin Müsadesiyle 2 Arkadaşa 210₺ 210₺ Göndermek istiyorum
ilk 20 Mesaj arasından Çekiliş Olacak, bazı Kullanıcı isimleri var onlardan Yorum gelmezse sevinirim, Herkese bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 718655
Sağlık olsunLose arkadaşlar kusura bakmayın