- 5,800
- 3,836
- 113
Yok 2 ay deneme süresi doldu , şef aradı bi gün 2 aylık adam senesi dolduğunda bizi sss… dedi 1 hafta sonra çıkardılar arabada gprs felan vardı çok geziyordumGeçmiş olsun kral neden cikardilar sıkıntımı oldu tazminat falan yokmu
Yok 2 ay deneme süresi doldu , şef aradı bi gün 2 aylık adam senesi dolduğunda bizi sss… dedi 1 hafta sonra çıkardılar arabada gprs felan vardı çok geziyordumGeçmiş olsun kral neden cikardilar sıkıntımı oldu tazminat falan yokmu
Her yerde karşıma çıkıyorsun düş artık yakamdan lanİçmeyin kardeş
Evet eski etki_tepkiler aynı ssdece isim değişti dostumE mesajlar nasıl yine 18k
Valla şimdi oturdum duman alıcamİçmeyin kardeş
YaparsınValla şimdi oturdum duman alıcam![]()
Anladim kral geçmiş olsun insallah bulursun kafana göre bi iş hersey girer yoluna bizden gecti siz bari birakmayin kendiniziYok 2 ay deneme süresi doldu , şef aradı bi gün 2 aylık adam senesi dolduğunda bizi sss… dedi 1 hafta sonra çıkardılar arabada gprs felan vardı çok geziyordum
Nere gidemHer yerde karşıma çıkıyorsun düş artık yakamdan lan
Suriye , halep, şamNere gidem
memleketin bir gram hayrı kalmadı - Vatandaşın umudu da yokAnladim kral geçmiş olsun insallah bulursun kafana göre bi iş hersey girer yoluna bizden gecti siz bari birakmayin kendinizi
Maalesef öyle kardomemleketin bir gram hayrı kalmadı - Vatandaşın umudu da yok
Kral zaten kimsenin onlardan bisey bekledigi yok herkes kendi derdine düşmüş hayatta kalma cabaci eskinde iylik diye bisey vardı şimdi unutuldu bu kelimememleketin bir gram hayrı kalmadı - Vatandaşın umudu da yok
Sonuncuyu niye yazdın gece gece aklıma soktun ben bi 15-20 dk yokum bişeye bakıp gelcemSuriye , halep, şam
Hemde o kadar fazla unutuldu kiKral zaten kimsenin onlardan bisey bekledigi yok herkes kendi derdine düşmüş hayatta kalma cabaci eskinde iylik diye bisey vardı şimdi unutuldu bu kelime
Pen kacirdi o.c yakup atti deneyelim dedik bizde hayat bu isteYa arkadas bi kezde biz deneylim dedik aha işte hayattaki şansımız sonra niye deliriyon
3 üde kodular , ben de bu maçtan 1800 kaybettimYa arkadas bi kezde biz deneylim dedik aha işte hayattaki şansımız sonra niye deliriyon