- 20,892
- 12,178
- 113
yok be sende kalsın hepsi nedir kiBeyler gelin anlaşalım hepiniz bana atın parayı ben restteki 1K yı çekeyim birine atayım geri 250₺ 😂😂😂
yok be sende kalsın hepsi nedir kiBeyler gelin anlaşalım hepiniz bana atın parayı ben restteki 1K yı çekeyim birine atayım geri 250₺ 😂😂😂
Paramız var yine dm lütfenOlabilir bende bugün hamama gidicem zaten
Sağol dost ilk defa düşünen birisini gördümyok be sende kalsın hepsi nedir ki
Gece 1 e kadar atacaksan olur dost 😀Beyler gelin anlaşalım hepiniz bana atın parayı ben restteki 1K yı çekeyim birine atayım geri 250₺ 😂😂😂
Sende durumlar ne dostOlabilir bende bugün hamama gidicem zaten
estağfurullah ne demekSağol dost ilk defa düşünen birisini gördüm
Hamam parasini mi atican helal olsun laaa harbi düşünceli adamsın vesselam 🤣Paramız var yine dm lütfen![]()
Hamama giren terlerHamam parasini mi aticamln helal olsun laaa harbi düşünceli adamsın vesselam 🤣
Gitme gidersen terlersin su kaybedersin hep zararHamam parasini mi atican helal olsun laaa harbi düşünceli adamsın vesselam 🤣
Bı gidelim yaa uzun süredir gitmedim gitmem lazim artık 🤣Gitme gidersen terlersin su kaybedersin hep zarar![]()
Seni bekliyorduk yazlık 600 eksik yatirimli bonusaSende durumlar ne dost
1K at 1500₺ geri atayım dost ayıp ettinSeni bekliyorduk yazlık 600 eksik yatirimli bonusa
Çarşının orada ki hamam duruyor mu içinde havuz vardı minikBı gidelim yaa uzun süredir gitmedim gitmem lazim artık 🤣
Çok siktiler öyle be dost valla inanmiyom artık 🤣1K at 1500₺ geri atayım dost ayıp ettin
Hangi çarşıÇarşının orada ki hamam duruyor mu içinde havuz vardı minik