- 5,210
- 2,535
- 113
Paranın anasını aglattilar sen ben kaybetmiş kimim umrunda cuvalladi parayı srfsizlerNe gelecek korner gelmiyor gol gelmiyor bu futbolda ne gelecek büyük takımlar 1 gol bile atamıyor dun arsenal bugün inter
Paranın anasını aglattilar sen ben kaybetmiş kimim umrunda cuvalladi parayı srfsizlerNe gelecek korner gelmiyor gol gelmiyor bu futbolda ne gelecek büyük takımlar 1 gol bile atamıyor dun arsenal bugün inter
Bu oyuncuların aldığı para nerden geliyor burdan geliyor işte bi oyuncuya verilen 100.000.000 £ kumardan gelmesse nerden gelecekNe gelecek korner gelmiyor gol gelmiyor bu futbolda ne gelecek büyük takımlar 1 gol bile atamıyor dun arsenal bugün inter
Artik buz hokeyi oynucam basket futbol yedi milleti yeterBu oyuncuların aldığı para nerden geliyor burdan geliyor işte bi oyuncuya verilen 100.000.000 £ kumardan gelmesse nerden gelecek
Sıkma canını gelir geçer unutursun atletico madridde benim 14 k paramı Sparta praha da 10k paramı yemiştiBen gidiyorum sigara almaya , canım öyle sıkkın ki
Yaşa dost bide onlar kaysın bizeArtik buz hokeyi oynucam basket futbol yedi milleti yeter
Puahhah aynen dallas buz hokeyde var çok iyi takim 4.5 ust golune girilirYaşa dost bide onlar kaysın bize
Cok iyisin abiArkadaşlar bankaya para yatırmaya gittin bide video çektim makarasuna izleyip vi yorum atın
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Video kalitesi nasıl kankaCok iyisin abi
Cok iyiVideo kalitesi nasıl kanka