- 8,548
- 6,486
- 113
Öyle de hırs işte 24 kaybettik 20 aldık durmadık mal gibi onu da verdikBana bişey olmadı la sana oldu diyom ya işte kendin yaptın ama kanka 😀
Öyle de hırs işte 24 kaybettik 20 aldık durmadık mal gibi onu da verdikBana bişey olmadı la sana oldu diyom ya işte kendin yaptın ama kanka 😀
valla o gün kahroldum sana bi anda gittik bi anda döndük tekrar bi anda öldükÖyle de hırs işte 24 kaybettik 20 aldık durmadık mal gibi onu da verdik
Atbazarında büyümüş biri olarak bu söz cok iddaali😂😂Bir canlıyım bir canlı bir yar sevdim Sincanlı 😄 Rastgele 🖐🏻
sen nesin tay mısın loAtbazarında büyümüş biri olarak bu söz cok iddaali😂😂
Acele gitmeye gerek yok 315 lira ile girdim şu 3 günde şu an 18k para var yavaş yavas gitmekte yarar var evli barklı adamız 1lira bile önemli vallaha. 😅valla o gün kahroldum sana bi anda gittik bi anda döndük tekrar bi anda öldük
Valla öyle emrem o gün ben de dedim bu nasıl basıyor böyle peş peşe 😀Acele gitmeye gerek yok 315 lira ile girdim şu 3 günde şu an 18k para var yavaş yavas gitmekte yarar var evli barklı adamız 1lira bile önemli vallaha. 😅
Hırs hırs nelerimizi aldı akıllı oynadığımız aklımızı çaldı da şükür rölanti iyiValla öyle emrem o gün ben de dedim bu nasıl basıyor böyle peş peşe 😀
Bu sefer hedef ne emrem onu söyle 😵💫Hırs hırs nelerimizi aldı akıllı oynadığımız aklımızı çaldı da şükür rölanti iyi
+10 düşüncem ama belli de olmaz bir anda doydum der dururum ben 😅Bu sefer hedef ne emrem onu söyle 😵💫
yav ne alakası vardır kardes😀😁sen nesin tay mısın lo
Sen kazanda hırs yapmadan olur onlar 😀+10 düşüncem ama belli de olmaz bir anda doydum der dururum ben 😅
Bak şüphelendim bi an haa yoksaaayav ne alakası vardır kardes😀😁
Şimdi elime aldım kırbaçı kırbaçlamaya gidiyorum onları18 dakika oldu sogutuyor site kendinden iyice ya
Hahaha😀Bak şüphelendim bi an haa yoksaaa
hala ödemedimi18 dakika oldu sogutuyor site kendinden iyice ya
Zıkkımın kökümüİçmeyin be şu zıkkımı