- 8,548
- 6,486
- 113
Ağalar maaştan 2K ayırdım şimdi ama kaybolsa da olur parası değil destek lazım akıl lazım roll mü yapalım kupon mu bilemedim
Şimdiden bol şans dost rol yap güvendiğin maçlara bak oran önemli deyilAğalar maaştan 2K ayırdım şimdi ama kaybolsa da olur parası değil destek lazım akıl lazım roll mü yapalım kupon mu bilemedim
Kafamdaki de o daKupon yap 3 maç
Roll biraz daha risk geliyor banaŞimdiden bol şans dost rol yap güvendiğin maçlara bak oran önemli deyil
Ben yanlış yazdım zaten 2 yada 3 maç kupon tutarsa aynı şekilde devam edersin dostRoll biraz daha risk geliyor bana
Banko derız ayıpsınAğalar maaştan 2K ayırdım şimdi ama kaybolsa da olur parası değil destek lazım akıl lazım roll mü yapalım kupon mu bilemedim
@DaimonAğalar maaştan 2K ayırdım şimdi ama kaybolsa da olur parası değil destek lazım akıl lazım roll mü yapalım kupon mu bilemedim
Buyur gardaşım sorun ne
O zaman maç seçelim hep beraberBanko derız ayıpsın
Benım bankom gs ılk yarı gol atarO zaman maç seçelim hep beraber
Kupon konusunda destek alacağın isim @DaimonBuyur gardaşım sorun ne
Mantıklı aslındaBenım bankom gs ılk yarı gol atar
Banko bankoooMantıklı aslında
Reco yatarsa 😅😅Banko bankooo
Bnde ramazan bayramdan sınra yuklu kasa denıcem 8k hedef 30 gbıAğalar maaştan 2K ayırdım şimdi ama kaybolsa da olur parası değil destek lazım akıl lazım roll mü yapalım kupon mu bilemedim
Pazar gününe kadar 4 maç seç 4 5 oran salla gitsin zevki uzun sürer hemAğalar maaştan 2K ayırdım şimdi ama kaybolsa da olur parası değil destek lazım akıl lazım roll mü yapalım kupon mu bilemedim