Bas harfleri akrostiş olmuş dost enişteyi öyle yazmışın teşekkürler
Enişte de var özür enişteye yazmazsa ben almam😀Bas harfleri akrostiş olmuş dost enişteyi öyle yazmışın teşekkürler
Ya sen al biz yine alırız dost ne yakıyorsun hakkımızı Emre de para çok 6 tane koç kesecek haftaya
Emre sövüyo şuan 🤣Enişte de var özür enişteye yazmazsa ben almam😀
Marley ve Roque bir öncekinde aldı gardaşım sayıyı 6 yapacaksak bir adım daha giderim 😂😂Emre sövüyo şuan 🤣
Olsun enişte hep bana olmaz burada duruşunla konuşmanla saygı duyduğum birisisin bilesin 😄Ya sen al biz yine alırız dost ne yakıyorsun hakkımızı Emre de para çok 6 tane koç kesecek haftaya
Gardaşım forumun anasını .. ker affetmez 😂😂😂Olsun enişte hep bana olmaz burada duruşunla konuşmanla saygı duyduğum birisisin bilesin 😄
Bi kişi ekstra 125 ten bişey olmaz dostMarley ve Roque bir öncekinde aldı gardaşım sayıyı 6 yapacaksak bir adım daha giderim 😂😂
Adımı boşver dost maç kalmayacak bu gidişle 😄Marley ve Roque bir öncekinde aldı gardaşım sayıyı 6 yapacaksak bir adım daha giderim 😂😂
Eyvallah sağolasın dostumOlsun enişte hep bana olmaz burada duruşunla konuşmanla saygı duyduğum birisisin bilesin 😄
Bence bi roll gelsin biri yapsın ben istemiyorumBi kişi ekstra 125 ten bişey olmaz dost
O 125 sana özeldi diğerleri 100dü ekstra istedin diye 😂😂Bi kişi ekstra 125 ten bişey olmaz dost
Enişte zalım ya onu biliyorum 😂Gardaşım forumun anasını .. ker affetmez 😂😂😂
Ben devam ediyorum 😂Bence bi roll gelsin biri yapsın ben istemiyorum
Helalll dostO 125 sana özeldi diğerleri 100dü ekstra istedin diye 😂😂