- 103,177
- 58,294
- 113
4.per baalamaz 5 7 dk kala girer skora goreŞimdi oyundan çıkarması gerekiyor aslında dinlenmesi için
4.per baalamaz 5 7 dk kala girer skora goreŞimdi oyundan çıkarması gerekiyor aslında dinlenmesi için
O da dogruKumarcı adamın her alanı bilmesi lazım dost
O kdr erken girmez bnce umarim girer ne diyimDinlen Sabonis 8 9 dk kala gir ama yada per başlangıcında
Oyuncu istatistiklerinde baya iyi analizlerin var senin helal olsunO kdr erken girmez bnce umarim girer ne diyim
Ulan ribaund bekliycegimizi hic sanmiyordum bn asistde geriliriz sanmisdimSabo girer girmez bitir işi canını yerim
Bro biraz analiz biraz sans birazda takip.para olsa kaznaicazda para yokki 😔Oyuncu istatistiklerinde baya iyi analizlerin var senin helal olsun
Nasip abi bakalım hayırlısıUlan ribaund bekliycegimizi hic sanmiyordum bn asistde geriliriz sanmisdim
Böylesi daha iyi asistin gelme olasılığı daha düşük 2 ribaundu bir hücumda bile yapabilirUlan ribaund bekliycegimizi hic sanmiyordum bn asistde geriliriz sanmisdim
Geçen doğum günündü nasıl geçti bonuslarBro biraz analiz biraz sans birazda takip.para olsa kaznaicazda para yokki 😔
Aynen.su faul tribine girmeden aradan cikarir umarim.murrayda rib aliyir bayagionunla ayni anda oyunda olmasi sikintiBöylesi daha iyi asistin gelme olasılığı daha düşük 2 ribaundu bir hücumda bile yapabilir
Gelecek inanalım reisAynen.su faul tribine girmeden aradan cikarir umarim.murrayda rib aliyir bayagionunla ayni anda oyunda olmasi sikinti