- 8,548
- 6,486
- 113
Senin dediğini de yapıyorum kralYaz oraya ingiltere macini 2.5 üst
Senin dediğini de yapıyorum kralYaz oraya ingiltere macini 2.5 üst
Eyw dost bol sanslarSenin dediğini de yapıyorum kral
buyur dost görseli adamlar %10 servis ücreti diye 50k geçirmiş 234k nın %10 u ne zamandan beri 50k oldu diye insan hayret ediyorAğa o başka bir seviye 284k hesap nedir 😆
Pinar karsiyaka 10 fark kazanir dost o zamman buda bendenSenin dediğini de yapıyorum kral
2 maç oldu birisi kazaklar birisi İngiltere 2.5 üstEyw dost bol sanslar
1 tanede sen ekle dost 3lu bas2 maç oldu birisi kazaklar birisi İngiltere 2.5 üst
Ağa İzmir orası normalden pahalı zaten fiyatları da bunlar karılara yedirip içirmiş iyi geçirmişler ama 🤣 bizde öyle bir şey yok içeceğini alır sahnede arkadaşla iki dönersin o kadar 😅buyur dost görseli adamlar %10 servis ücreti diye 50k geçirmiş 234k nın %10 u ne zamandan beri 50k oldu diye insan hayret ediyor
![]()
Tek maç yazmak olmaz ama teklifleri bekliyorum 😅 kimse de yok ki yapalım bir şeyler
İtalya yemez bence ya 😅 dur oranlara göre bakıyorum şimdireis ingiltere üst ve kazaklar üstün yanına ukrayna italya kg var ve çekya üstü de ekle madem tek maç olmuyor)
Hazırlık değil mi o kralAs sonra başlayacak olan Rusya _Küba maçı çok güvendiğim bir 3,5 üst maçı bakabilirsin dost 19:30 başlıyor.
İncelemedim bakmam lazımPinar karsiyaka 10 fark kazanir dost o zamman buda benden
İtalya yemez bence ya 😅 dur oranlara göre bakıyorum şimdi
Slovenya kazak ürküttü şu anitalya yer kral ya kuzey makedonya bile 2 tane salladı deplasmanda
Kazanan almanyaya gidiyorSlovenya kazak ürküttü şu an
Aynen korkanin çocuğu olmaz var girmek daha makul bunaKazanan almanyaya gidiyor
Evet dost ama çok emin olduğum mactuHazırlık değil mi o kral
Oynadım vallahaEvet dost ama çok emin olduğum mactu