- 30,831
- 17,001
- 113
Bilmiyorum ben grup dm açmayı bilen biri yapsin
Bilmiyorum ben grup dm açmayı bilen biri yapsin
İlk adımda takibim.yokmu sen yalaka bir insansin iyi dön bak terbiyesizlik yapma buradaBoş boş konuşma ilk adımda takibin yok itirazını etkinlik sahibine yap
Kesesine bereket şansınız daim olsun bugün 100 rol takip ettik hep yattı bunu kaçırdık tamamlandı cenabet benim demek ki@halil889*
@Hamzaxaslan
@Saulalvarez
@JanValjaN
@Valenciennes
@ALoNeDarK
@sahgec09
@Aktas25
@Hakan170
İlk adımdan beri takipte olanlar @Emrah87
İtirazlar değerlendirilir
Sende yapabilirim dedin ama bir türlü yapamadın dostHepimizin aynı sorunlari dost maddiyat gelip geçici şeyler eyvallah sordun içi
Yanlis gördün sadece Bol şans yazmış sonra 8 sayfa yok ortadaadam ilk kuponda bol şanslar yazmış takip de etmiş yanlış mı gördüm mesajı yok değil yani kank
Enişte enişte ne olcak bu gidişleSende yapabilirim dedin ama bir türlü yapamadın dost
@Saulalvarez bu arkadaşa da bakın benceadam ilk kuponda bol şanslar yazmış takip de etmiş yanlış mı gördüm mesajı yok değil yani kank
At bakalım Bi 400 500 alicim öyle bedavaya konuşmaKavga etmeyin lâ boş yere alacağınız 250 bilemedin 500 neyin tantanasını yapıonız
Konu 250 500 değil insanların haksızlıklarıKavga etmeyin lâ boş yere alacağınız 250 bilemedin 500 neyin tantanasını yapıonız
Acarm istersen grupBilmiyorum ben grup dm açmayı bilen biri yapsin
Aynen öyleYanlis gördün sadece Bol şans yazmış sonra 8 sayfa yok ortada
ne alaka aw saniye başı mi yazması lazım tiplere bakYanlis gördün sadece Bol şans yazmış sonra 8 sayfa yok ortada
Kim haksızlık yapıyor dost keselim faturayıKonu 250 500 değil insanların haksızlıkları
Sen baya takipteydin seni almamışlarKesesine bereket şansınız daim olsun bugün 100 rol takip ettik hep yattı bunu kaçırdık tamamlandı cenabet benim demek ki