http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Emrah87 / Kasa 5K Hedef 25K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Orwell58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,727
440
83
sayfa 11 den itibaren varım Emrah Bey bir sigara parası da okey benim için 🙏

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,996
14,170
113
bak işte en sevdigim yorum.ben adama salllamadım bu 1.ben ilk kez gördüm dedim bu 2.sen dağıtım yapmıyon da demedim 3 4.dm den atabilirim
bu arkadaşın ilk kez kazandığını gördüm dersen bu kadar roll açıyor ilk kez kazanıyor anlaşılıyor senin dediğinin anlaşılması için bunca zamandir buradayım bu arkadaşı ilk kez gördüm demen lazım

Türkçe'ye giriş 101

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,661
5,660
113
Yok mantikli deil tabi haklari da ama ozaman dierlerinin katilmasinin anlami kalmiyor herkesin 3 saat boa vakti olmuyor malesef
Öyle zaten dostum bende araara baktım konuya 5-6 tane mesajım var alinamam gayet normal burda adamlar binsinerji veriyor birlikte zaman geçiriuor rolcuyle böyle olması lazım ama çekiliş konularında ayri açılıyor zaten onalra direk beğenip dahil olabiliyorsun

burakx1078

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
807
269
63
Dost yanlış kişiye yanlış kelime yapıyorsun bu adam burda güzelce yazmış itirazı olan varsa bakılır diye bu ne şimdi,😡👆
Dediğinin arkasındayım fakat para insanın gözünü boyuyor işte yanlış anlamayın para pulda istemiyorum fakat haksızlık doğru bulmuyorum.neyse adam kazandı ya yeter bana o

fatihcvk7975

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,496
187
63
Öyle zaten dostum bende araara baktım konuya 5-6 tane mesajım var alinamam gayet normal burda adamlar binsinerji veriyor birlikte zaman geçiriuor rolcuyle böyle olması lazım ama çekiliş konularında ayri açılıyor zaten onalra direk beğenip dahil olabiliyorsun
Hoc ole denk gelmedim dostum daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...