- 1,496
- 187
- 63
Neden dostYasak o
Neden dostYasak o
Doğru2 saatte 5k dagitmisligi var 2 farklı rollde. bilmiyon bari sallama kanka son dönemde forumda hem iyiroll yapan hem de iyi dağıtım yapan birkaç adamdan birisi
Aynen öyle2 saatte 5k dagitmisligi var 2 farklı rollde. bilmiyon bari sallama kanka son dönemde forumda hem iyiroll yapan hem de iyi dağıtım yapan birkaç adamdan birisi
Adamsın2 saat daha takilalim yeni rolling acalim bunu dagitalimda
Adamlar 3 saattir burda konuyu takip ediyor sence mantiklimiBeg3nlerden direk cekilis yapilsa daha iyi olmazmi
bak işte en sevdigim yorum.ben adama salllamadım bu 1.ben ilk kez gördüm dedim bu 2.sen dağıtım yapmıyon da demedim 3 4.dm den atabilirim2 saatte 5k dagitmisligi var 2 farklı rollde. bilmiyon bari sallama kanka son dönemde forumda hem iyiroll yapan hem de iyi dağıtım yapan birkaç adamdan birisi
Hep şans seninle olsun kral2 saat daha takilalim yeni rolling acalim bunu dagitalimda
Forum genel kurallarıNeden dost
Bunların dışında ilk adımdan varım her adımda burdayım diyen var mı@halil889*
@Hamzaxaslan
@Saulalvarez
@JanValjaN
@Valenciennes
@ALoNeDarK
@sahgec09
@Aktas25
@Hakan170
İlk adımdan beri takipte olanlar @Emrah87
İtirazlar değerlendirilir
Dost senin yaptığın ayıp bende burada vardım fakat istemiyorum artık aç insan seni benim parada senin olsun@halil889*
@Hamzaxaslan
@Saulalvarez
@JanValjaN
@Valenciennes
@ALoNeDarK
@sahgec09
@Aktas25
@Hakan170
Yok mantikli deil tabi haklari da ama ozaman dierlerinin katilmasinin anlami kalmiyor herkesin 3 saat boa vakti olmuyor malesefAdamlar 3 saattir burda konuyu takip ediyor sence mantiklimi
İlk adımda sadece bol şans yazıp takip etmeyenleri almadımBunların dışında ilk adımdan varım her adımda burdayım diyen var mı
Yok arada gelip gidenler oldu sadece bende baktım bunlar hep vardiBunların dışında ilk adımdan varım her adımda burdayım diyen var mı
Eline sağlık dost benim her kuponda tebrik mesajım var ama moralim bozuktu çok yazmadım takip edenleri alman hak geçmesin@halil889*
@Hamzaxaslan
@Saulalvarez
@JanValjaN
@Valenciennes
@ALoNeDarK
@sahgec09
@Aktas25
@Hakan170
İyi yapmışsın 2 3 kişi var oyleİlk adımda sadece bol şans yazıp takip etmeyenleri almadım
Dost yanlış kişiye yanlış kelime yapıyorsun bu adam burda güzelce yazmış itirazı olan varsa bakılır diye bu ne şimdi,😡👆Dost senin yaptığın ayıp bende burada vardım fakat istemiyorum artık aç insan seni benim parada senin olsun