- 16,731
- 2,765
- 113
Aynen hak gecmesinİlk baştan olanlardan yap dost
Aynen hak gecmesinİlk baştan olanlardan yap dost
Ali dostumuz bu maçta VAR hakemi olarak görevliydi sağol dostGol kardeş goll stres etme 😄
Kazansamda kazanmasamda herşey gönlünce olsun kendim kazanmış gibi sevindim çünkü kazanan adam para paylaşması çok bir şey böyle insanlar hep kazansın cömert insanları severimsende o is kral
ilk kezmi saka demi1453 ten beri burdayık şaka bir yana ilk kez bu arkadaşın kazandıgını gördüm
Şaka yapıyorilk kezmi saka demi![]()
ben 2 3kez denk geldim hep yattık birini ben yatırdımilk kezmi saka demi![]()
SEN CÖMERT OLDUKÇA PARA SENİ DAHA ÇOK ÇEKER EMİN OL BUNA TEBRİKLER HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN KESENE BEREKETilk kezmi saka demi![]()
arkadaş benle karıştırdı seni dostilk kezmi saka demi![]()
Eyvallah distinAli dostumuz bu maçta VAR hakemi olarak görevliydi sağol dost
10 lira benden sana çalışırSEN CÖMERT OLDUKÇA PARA SENİ DAHA ÇOK ÇEKER EMİN OL BUNA TEBRİKLER HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN KESENE BEREKET
Dhaa evvelde kazandi ve dağıttı dostum görmedin sanırımilk kezmi saka demi![]()
Etkinlikten men1453 ten beri burdayık şaka bir yana ilk kez bu arkadaşın kazandıgını gördüm
baktık ilahi güce ihtiyaç var bu soğukta duş aldık kombi köklendi fatura parası atılırsa sevinirizEtkinlikten men
Yalnız halil gusulu aldı maç aktı bravo halilokko dost
2 saatte 5k dagitmisligi var 2 farklı rollde. bilmiyon bari sallama kanka son dönemde forumda hem iyiroll yapan hem de iyi dağıtım yapan birkaç adamdan birisi1453 ten beri burdayık şaka bir yana ilk kez bu arkadaşın kazandıgını gördüm
olmazBeg3nlerden direk cekilis yapilsa daha iyi olmazmi
Yasak oBeg3nlerden direk cekilis yapilsa daha iyi olmazmi