- 38,796
- 38,936
- 113
Asıl betcoda yazdıysa 3-5 yere bakmak lazım 😄Betcoda yazdıysa temiz gibi geri alınmaz kolay kolay
Asıl betcoda yazdıysa 3-5 yere bakmak lazım 😄Betcoda yazdıysa temiz gibi geri alınmaz kolay kolay
@Saulalvarez Dost alabilir istersen dostumListe alalim arkadaslar 3700k dagitim listeye boleriz
Kim yapacak sen yapmiyacakmisin dostListe alalim arkadaslar 3700k dagitim listeye boleriz
Bakayimmi ilk adımdan son adıma kadar takibi olanlardan ayarliyayim onay verirsenListe alalim arkadaslar 3700k dagitim listeye boleriz
biri maçı açsın baksın devam ediyormu maç 😂Asıl betcoda yazdıysa 3-5 yere bakmak lazım 😄
OlurBakayimmi ilk adımdan son adıma kadar takibi olanlardan ayarliyayim onay verirsen
Golü atan bir yiğitO kim laaa
hahaha maçı açın bakınpara gecemedi gecerli gol demi![]()
Yap sen dost listeyi ilk adımdan olanlariBakayimmi ilk adımdan son adıma kadar takibi olanlardan ayarliyayim onay verirsen
Böyle kargaşa çıkar kanka 1 kişiye görev ver hazırlasınListe alalim arkadaslar 3700k dagitim listeye boleriz
Gcerliabi gol gecerlimi allah askina
kral gol geçerli 2-1 maç oynanıyorabi gol gecerlimi allah askina
Nazar değmesin,brawo kardesim.TepriklerListe alalim arkadaslar 3700k dagitim listeye boleriz