- 807
- 269
- 63
Seninde gözünü para bürümüş dostum az önceki olayda hakkım.yenildi fakat önemli değil sende ağzını açıp diğerine birşey diyemdinkral ilgilenemiyorum bu msjlar yuzunden bu macin i.y 0.5 ustu kacti
Seninde gözünü para bürümüş dostum az önceki olayda hakkım.yenildi fakat önemli değil sende ağzını açıp diğerine birşey diyemdinkral ilgilenemiyorum bu msjlar yuzunden bu macin i.y 0.5 ustu kacti
Bol şanslar kardeşim dağıtan adam 10 katını bulsunHedefi kısa tuttum başarılı olursak özelden kendim sinerji veren dostlara ulasirim.
Varan 1
Ekli dosyayı görüntüle 679459
İnşallah kazanırsın fakat bu hediyeyi deminki az gözlü insana ver lütfen gözü doysunHedefi kısa tuttum başarılı olursak özelden kendim sinerji veren dostlara ulasirim.
Varan 1
Ekli dosyayı görüntüle 679459
Bol şans kanka
abartma olm su üslupla hakliyken haksız duruma düşünüyorsunSeninde gözünü para bürümüş dostum az önceki olayda hakkım.yenildi fakat önemli değil sende ağzını açıp diğerine birşey diyemdin
başarılar dost
La bunaltma adamı işteSeninde gözünü para bürümüş dostum az önceki olayda hakkım.yenildi fakat önemli değil sende ağzını açıp diğerine birşey diyemdin
Bol şanslar dost
Bol şanslar fakat bütün hediyeyi az önceki adama ver gözü doysun tamam mı
Estudiantes son maçlar fena akıyor alalım üstü hemen
Sen ne diyorsun lenLa bunaltma adamı işte
Bolsans
Çok boş yaptın dostumSen ne diyorsun len