- 10,852
- 1,477
- 113
2dk 17 sayıyla başladılar şimdi
o faul olmasa zordu resmen kuponu kurtardı13 Saniye kala o faul çok işe yaradı 🙏🏻
Uçuşa geçtiler desene2dk 17 sayıyla başladılar şimdi
Evet helal depe 🥳o faul olmasa zordu resmen kuponu kurtardı
@Erhan2121 buda sendenCharlotte 4 dakika 0 sayı attı yok NBA işi benden bu kadar 1 TL bile atmam daha
🥺🥺🥺Yuhh be bu kadar da olmazCharlotte 4 dakika 0 sayı attı yok NBA işi benden bu kadar 1 TL bile atmam daha
İnanılmaz bir şey 4 dakika 3 sayı ya 3 lazım 1 tane boyalıdan atsan 1 tane faulle zaten gelir şaka gibi koca 4 dakika 0 sayı@Erhan2121 buda senden
Uzatma boyunca sayı atamayan takıma oynadı bu erhandaİnanılmaz bir şey 4 dakika 3 sayı ya 3 lazım 1 tane boyalıdan atsan 1 tane faulle zaten gelir şaka gibi koca 4 dakika 0 sayı
Ona ben de oynadım beraber yattık onunlaUzatma boyunca sayı atamayan takıma oynadı bu erhanda
Sende var bısıler reıs buruna tam almıuon mu suyuOna ben de oynadım beraber yattık onunla
kanka charlotte öyle pis bir takım ki atamaz dersin allstar gibi oynar atar desin cin takımı gibi ama bu akşam detroit iyi savunuyoİnanılmaz bir şey 4 dakika 3 sayı ya 3 lazım 1 tane boyalıdan atsan 1 tane faulle zaten gelir şaka gibi koca 4 dakika 0 sayı
Bol şans
bol şans
Yazdığın gibi gelsin dostum 🙏🏻 ☘ haydi bakalım