Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Emekli Maaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,125
5,370
113

tonjukuk11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
90
28
Hadi kadının emeğini geçtin diyelim sen o maaşı çekip götürdüğünde kesinlikle o kadın 3.5 görüyordur seni k kapiyida kapatirsin kendine haberin olsun bulaşma böyle şeylere 5 kişinin maaşı çekiyorum bende akeabalarin yaşlılar 500 er kendileri verirse veriyor vermezse duasiji alıp geciyoz çok şükür hiç aklıma gelmedi 2 gün yanımda yatıyor bide paralar ben ilcedeyim onlar köyde 2 gün sonra teslim ediyorum hep yapma pişman olursun kral
Kanka annesinin kılığına girip emekli maaşı çeken bir ülkedeyiz, babammesine tc açıp no bonusum diye ağlayan bir forumdayiz bana gülünç geliyor hersey

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,805
2,208
113
Kafayı yemiş bunlar

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,295
113
Beyler yarın babannemin emekli maaşı yatıyor her zaman maaşı ben çekerim ona veririm yarın diyorum maaşını 2 oran kupona mı atsam yoksa slot da veya ruletde mi denesem en kolay nasıl 2x yaparım o farketmeden maaşı katlayıp normal yine ona vericem
Kardeş böyle birşey yaparsan kesin kaybedersin hem parayı hem adamlığını senden rica ediyorum 5 dakika düşün ben ne yapıyorum diye sonra sana yakışanı yap

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,233
8,284
113
tek el spor oyna rulet bjde kazanırsan sonra o heyecanla sıfırlarsın sporda kazan çek fnjf

esmerto55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
548
252
63
Beyler yarın babannemin emekli maaşı yatıyor her zaman maaşı ben çekerim ona veririm yarın diyorum maaşını 2 oran kupona mı atsam yoksa slot da veya ruletde mi denesem en kolay nasıl 2x yaparım o farketmeden maaşı katlayıp normal yine ona vericem
Babaanne ye böyle birşey yapılmaz birader değer bil yoksa kaybettiğinde anlarsın değerini

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Kanka annesinin kılığına girip emekli maaşı çeken bir ülkedeyiz, babammesine tc açıp no bonusum diye ağlayan bir forumdayiz bana gülünç geliyor hersey
Doğru diyonda ne bilim kral hicmi iyiliğini görmedi kadının bana da garip geliyor böyle seyler benim çektiğim insanların bazıları karşılıksız 5 bin verdikleri oldu ben bu adamlara nasıl yanlış yapayım hele biri ben ölürsem altınlar var biraz surda bunlari al burdan kimseye birakma dedi böyle insanlara grlde yanlış yap

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,805
2,208
113
Bayram geliyor bahanesi parasız kalmak bayramda

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,593
22,003
113
Yemin ederim iste aradığım konu sonunda acilmis bunun aynısını 4 sene önce yapmıştım puahh

tonjukuk11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
90
28
Doğru diyonda ne bilim kral hicmi iyiliğini görmedi kadının bana da garip geliyor böyle seyler benim çektiğim insanların bazıları karşılıksız 5 bin verdikleri oldu ben bu adamlara nasıl yanlış yapayım hele biri ben ölürsem altınlar var biraz surda bunlari al burdan kimseye birakma dedi böyle insanlara grlde yanlış yap
Doğru diyon bro

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,295
113
@Shellac babannem konuyu görmüş oğlum mal mısın dedi ben sana altılı ganyan veriyim onu oyna dedi kumardan uzak dur dedi konuyu kapatabiliriz
Arkadaşlar bu onun bunun çocuğu dalga geçiyor bizimle bizde adam gibi cevap veriyoruz ayıp sana be 5 dakika önce sana para göndermeyi bile düşündüm bu yüzden bu forumda dostluk oluşmuyor harbiden yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...