Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Embiid Yoksa, Harden Var

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,190
178,315
113
1683020409655.png

NBA'de doğu yarı finalinde Philadelphia 76ers, Boston Celtics'i deplasmanda 119-115 yendi ve 1-0 öne geçti.

Joel Embiid'in yokluğunda sahneye çıkan James Harden 7/14 üçlükle 45 sayı 6 asist 2 top çalma ile maçın yıldızı oldu ve sekiz saniye kala maçı getiren üçlüğü buldu. Sadece 6 top kaybı yapan, 10 top çalan ve takım halinde 17 üçlük bulan Sixers'ta Tyrese Maxey 26 sayı 2 asist 4 top çalma, Tobias Harris 18 sayı 5 ribaund 3 asist ile oynadı.

16 top kaybı yapan Boston'da Jayson Tatum 39 sayı 11 ribaund 5 asistle oynarken Jaylen Brown 23 sayı 6 ribaund 4 asist üretti.

Gurami16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
221
80
28
Maçı izlemedim, Türk kanallarında bulamadım, takım olmalarına saygım fazlasıyla olsada embiid olmadan boston'i yenmeleri play-offlarda dahi kötü kokular almama sebebiyet verdi.. serinin devamını embiid olsada olmasada boston süpürür görüşündeyim... bu sene net şampiyonluk beklediğim takım,,gerçi geçen yılda öyleydi ama acemilik diyelim...Cerrahpaşa baskınını ilk deplasman maçında beklemekteyim

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Maçı izlemedim, Türk kanallarında bulamadım, takım olmalarına saygım fazlasıyla olsada embiid olmadan boston'i yenmeleri play-offlarda dahi kötü kokular almama sebebiyet verdi.. serinin devamını embiid olsada olmasada boston süpürür görüşündeyim... bu sene net şampiyonluk beklediğim takım,,gerçi geçen yılda öyleydi ama acemilik diyelim...Cerrahpaşa baskınını ilk deplasman maçında beklemekteyim
Iyi olan kazanmiyor nbade bunu unutma para kimi isterse o kazanir

babayigit20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,139
460
83
Son şampiyon yine şampiyon CURRY

babayigit20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,139
460
83
Nesinede var nba

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,672
23,862
113
harden 16 oran geldi dun asya