Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Elveda. - SabriBey Bitmiştir 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,882
1,794
113
Yat uyu sabah kalkınca herşey değişecek kumarı bırak forumu da.2 ay sonra kendine gelip bu gününe güleceksin bu ara da buldugun parayı kumara atma karnın doysun gerisi kolay
Ayrıca senden gram hazzetmiyorum JoJo poker muhabbetinden biri dağıtım yapacaktı sende beni kastederek o yoktu demiştin.fakat ben yine senin yanındayım edirneye yolun düşerse Dm falan yaz elimizden geldiğince yardımcı oluruz kal saglicakla

Muhammet0900

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,794
1,130
113
Ben pederin kredi karıyla kumar oynadım 50k parçaladım haberi yoktu. Öğrendi yatırdı geri parçaladım 30 k daha 20 bin limiti kaldı. Babam sorun etmezdi ama ben olmayacak şeyi yapıp banka hesaplarımı kiraya verdim istanbulda yüz yüze sadece 1 gün kullandılar verdikleri para 7000 liraydı. ONU karta atamadım hem kartı patlattım hem aldığım 7000i. Sonuç mu? 49 ağır ceza dosyası yurtdışına kaçtım avrupadayım akrabamda kimlik olmadığı için kimse beni işe de almıyor sigara alacak param yok üvey evlat muamelesi görüyorum evde psikolojik baskı çok var çöktüm aileme hasretim kimlik aldım gelmesini bekliyorum sonra çalışacağım 1 aydır sigara alamıyorum parasızlıktan Allah sana kapı açar insallah
Abi çok dertler varmış kumardan dolayı Allah hepinizin yardımcısı olsun

gonghu1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,947
799
113
Allah bu kumarı çıkaraninda aracı olanında belasini versin yuva bırakmadı gençlerde evlere ateş düşürdü

HikoBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
672
239
43
Abi çok dertler varmış kumardan dolayı Allah hepinizin yardımcısı olsun
Amin şuan bile çok açım ve yemek yiyemiyorum üst kata çıkarsam çocukları laf ediyor içimi kimseye dökemiyorum çevreye beni kolay para kazanmaya gitti sonra buraya geldi şerefsiz diye tanıtıyorlar geleceğimi tamamen engelliypr buradaki akrabam

gonghu1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,947
799
113
Şunu söylerim burdan dost arkadaş çıkmaz kumarcindolu seni çarpar

Muhammet0900

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,794
1,130
113
Amin şuan bile çok açım ve yemek yiyemiyorum üst kata çıkarsam çocukları laf ediyor içimi kimseye dökemiyorum çevreye beni kolay para kazanmaya gitti sonra buraya geldi şerefsiz diye tanıtıyorlar geleceğimi tamamen engelliypr buradaki akrabam
Hangi ülke reis

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,232
564
113
Herkesin hikâyesi başka ama içinde bulunduğun durumdan yüzlerce kat daha kötü durumda olan tanıdığım insanlar var senle ben hemen hemen aynı sayılırız 3 başarısız girişimim var anladım ki İNTİHAR ÇÖZÜM DEĞİL gün gelir devran döner hiç ummadığın anda Allah bi kapı açar sen bile şaşırırsın

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,069
3,799
113
Valla aynı durumda 2023 yılında kalmıştım arabayı satarak basmıştım kaybetmiştim aileme hesap veremedim aldım bi kamyon ilaç ölürüm zannettim bayılmışım hastaneye yetiştirmişler sonra tabi akıllanmadım gerizekalı gibi devam ettim 500.000 liralık bi grand aldım 4 icra dosyası kapattım yeni bir araba aldım. Kurtardım son 2 yıldır borcum harcım yok ama hayatımda yolunda değil hala devam ediyorum bir ara forumdan ayrıldım yine döndük buraya bonus bişey düşer diye daha çok para kaybetmeye başladım ilk adımın forumdan çıkmak olsun telefon numaranı değişip mail adresini de sildin mi sana kumarı hatırlatacak mail ve smslerden kurtardın mı kumarı resmen bırakmış olursun.

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Dert mi 25 bin 50 bin batırdim diye dert
Peki ben anlatayım pandemide iflas ettim 16 milyon borc var eşimle kızımı bu durumdan sıkıntı olmasın onlara diye başka sehire gönderdim göremiyorum tekrar toparlama şansımda yok suan çalışacak durumdada degilim dostum arkadaşım dedigim bi tane adam kalmadı etrafımda herkes yok oldu bi anda kızımın biraktıgı kedilerim bide sokak kedileri kaldı besledigim dert öylemi siz dert sıkıntı görmemişsiniz

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Beyler bu anlattığım sadece şuanki dertlerim. Daha önce bunların misliyle olaylar yaşadım.

Annem zaten beni 17 yaşımdayken falan terk etti o yaşlardan beri yok hayatımda.
Ben zaten problemli bir insanım hiç normal bir hayat yaşayamadım.
Tefecilere kaç kere borçlandım hep kapattık bir şeyler satıp, en son son kalan bir evide sattık milletin tarlalarında kalmaya başladık.
Herkese borcum oldu, herkesin yüzünü kara çıkardım.
Kumar bağımlılığını anlayabilirsiniz ancak bu kadar yapılmayacak şeyleri yapmamın sebebi psikolojik rahatsızlıklarım ile birlikte tetiklenmeleri.

Yazan herkese teşekkür ederim.
Ne yapacağımı inanın bilmiyorum, dua edin benim için ne olur gerçekten artık tükenmişliğinde çok ötesindeyim. Kimsenin yüzüne bakacak yüzüm zaten kalmamıştı şimdi hiç ama hiç yok. Ne konuşabilcek kimse var, ne de bu olaylar düzelebilir.

gonghu1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,947
799
113
Peki ben anlatayım pandemide iflas ettim 16 milyon borc var eşimle kızımı bu durumdan sıkıntı olmasın onlara diye başka sehire gönderdim göremiyorum tekrar toparlama şansımda yok suan çalışacak durumdada degilim dostum arkadaşım dedigim bi tane adam kalmadı etrafımda herkes yok oldu bi anda kızımın biraktıgı kedilerim bide sokak kedileri kaldı besledigim dert öylemi siz dert sıkıntı görmemişsiniz
Niye burdasın ?

Nea7607

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
468
142
43
Beyler bu anlattığım sadece şuanki dertlerim. Daha önce bunların misliyle olaylar yaşadım.

Annem zaten beni 17 yaşımdayken falan terk etti o yaşlardan beri yok hayatımda.
Ben zaten problemli bir insanım hiç normal bir hayat yaşayamadım.
Tefecilere kaç kere borçlandım hep kapattık bir şeyler satıp, en son son kalan bir evide sattık milletin tarlalarında kalmaya başladık.
Herkese borcum oldu, herkesin yüzünü kara çıkardım.
Kumar bağımlılığını anlayabilirsiniz ancak bu kadar yapılmayacak şeyleri yapmamın sebebi psikolojik rahatsızlıklarım ile birlikte tetiklenmeleri.

Yazan herkese teşekkür ederim.
Ne yapacağımı inanın bilmiyorum, dua edin benim için ne olur gerçekten artık tükenmişliğinde çok ötesindeyim. Kimsenin yüzüne bakacak yüzüm zaten kalmamıştı şimdi hiç ama hiç yok. Ne konuşabilcek kimse var, ne de bu olaylar düzelebilir.
Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bir durum dua etmekten başka elimden bişey gelmez Dualarım Seninle ❤

nck1967

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
755
271
63
kral eyvallahda sen niye milleti küçümsüyorsun ben onu anlamadım adam benim dalga 10 cm demişti sen benim ki 15 cm demiş gibi konuşmuşsun enteresan

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
kral eyvallahda sen niye milleti küçümsüyorsun ben onu anlamadım adam benim dalga 10 cm demişti sen benim ki 15 cm demiş gibi konuşmuşsun enteresan
Kücümseme falan yok tam tersine 25 bin gitti diye intihar edicem demiş de o öyle olmuyo işte

nck1967

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
755
271
63
Kücümseme falan yok tam tersine 25 bin gitti diye intihar edicem demiş de o öyle olmuyo işte
alttaki mesajı almamışsın kral tam olarak küçümsemişsin adam miktar olarak demiyor karakterimi kaybettim ben daha önce de bunları yaptım diyor emin ol 16 milyon 16 milyar 16 lira 16 bin miktarı fark etmez olay tamamen psikolojik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...