- 15,171
- 13,031
- 113
brezilya milli takımıyla anlaştı dünya kupasında rezil kepaze olursa anca öyleSeneye fb de ancelottim
brezilya milli takımıyla anlaştı dünya kupasında rezil kepaze olursa anca öyleSeneye fb de ancelottim
Koçum alır gelir onu Ocak ayında 😂brezilya milli takımıyla anlaştı dünya kupasında rezil kepaze olursa anca öyle
Çok üzüldüm şu anNe düşünüyorsunuz Dostlar?Real Madrid, Carlo Ancelotti ile yollarını ayırdı.
Tek düşündüğüm 1000 mesajı nasıl tamamlarım 😂Ne düşünüyorsunuz Dostlar?Real Madrid, Carlo Ancelotti ile yollarını ayırdı.
Düşünme normal aktif ol o olur zaten yapmak çin ugrasursan bunaltirTek düşündüğüm 1000 mesajı nasıl tamamlarım 😂
Çok dertliyiz bu konudaDüşünmüyoruz
Valla daha 800 yapamadık 1000 olsaydı bı kupon yapardik1000 mesaja ulaş da forumca bı rahatlayalim
Rolling konularını takip et basket maçlarında saniye başı sayı yaz 1k olursunValla daha 800 yapamadık 1000 olsaydı bı kupon yapardik
Eyvallah kardeş iyi fikirmis.Rolling konularını takip et basket maçlarında saniye başı sayı yaz 1k olursun![]()
Hem para kazanırsın hem mesajın artarEyvallah kardeş iyi fikirmis.
Sen aldın mı kardeşim bu elmaslardan ödülHem para kazanırsın hem mesajın artar![]()
Aldımda 2. Ödül için 2500 elmas lazımmışSen aldın mı kardeşim bu elmaslardan ödül
Rolling takip etTek düşündüğüm 1000 mesajı nasıl tamamlarım 😂