Saatinde var yani13.30-14.30 arası
Saatinde var yani13.30-14.30 arası
Bende600840 elmas olmuş bende
Bizde yatırımı elmasa yapıyoruz ozaman 😂1k mesaj olana kadar elmas 10k nakite dönüşür hale gelir herhalde
Senin 1000mesajın yok alamıyorsun. 1000mesaj üstü olunca talep edebilirsinBiraz daha net yazsan
Biliyorumda trx neSenin 1000mesajın yok alamıyorsun. 1000mesaj üstü olunca talep edebilirsin
Bende ayniİşte zamanında konularda aktif olsaydık böyle ugrasmazdik
BizedeDaha çok var
Bu şekilde spam mesaj yaparsan forumdan da banlanırsın. Sakin ol şampiyonBiliyorumda trx ne
Güzel olmuşSelamlar, bugün forumun gerçekten tadı olmadığını düşünüyorum. Elmas sistemi çok iyi, çok teşekkür ederiz. 1000 mesaj kuralı da gayet makul fakat spam işine bir çözüm bulunması gerekiyor.
Alakasız konularda sohbet edenler, tek tek boş boş şeyler yazanlar. Var da var…
Bir başlangıç olarak en azından “bir üye kendi mesajının üzerine bir mesaj daha atamaz. Araya başka birinin yazması gereklidir.” Şeklinde bir kural koyulmasını talep ediyorum.
iyi forumlar
Ekli dosyayı görüntüle 759711
İşte ben fazla mesaj atmıyordum şimdide cirmaliyoruzBen atıyorum arada şahsen
Geçmiş olsunHacı ben bilmeden bozfur dedim gitti elmaslar ne yapmam gerek @Başkan
Hahahahahhaahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣700 elmasım var 1 k ya satarım
ben de elmasbotu yönetime bildirdim dün... database şişti diye tüm dm'ler silindi şimdi bunun mesajlarıyla daha fazla şişecekhergün dm ye ayri yeni mesajmi duşecek başkanlar biri mesaj atti saniyorum her seferinde acaba bunun yerine sag tarafa 1 bildirimmi gelse sadece. siz daha iyisini bilirsiniz ama hergun giris yapsak ayda 30 yeni dm mesaj oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 763747
@Başkan @Shellac @Daimon