- 1,110
- 261
- 83
Bende 2028
1 senede 336 mesaj desek 2 yıl sonra baskan sana elmas karşılıgında forumun anahtarını bırakır1k mesaj olana kadar elmas 10k nakite dönüşür hale gelir herhalde
Holosko + bir miktar para1 senede 336 mesaj desek 2 yıl sonra baskan sana elmas karşılıgında forumun anahtarını bırakır![]()
Aynen1k mesaj olana kadar elmas 10k nakite dönüşür hale gelir herhalde
AynenÇok daha mesaj lazım![]()
BendeBence toplayalım benim de 500 mesaj 860 elmas diyor ne kadar yapıyor bu ki mesaj tamamlansın diye de gereksiz mesaj atmak istemiyorum
Bana daha çok var seninki iyi750 mesaj kaldı 🤣🤣🤣🤣
Bencede1000 mesaj şartını 500 e çekmeleri için ne yapabiliriz. İmza toplayalım arkdaşlar
Çok 1000 mesaj1 senede 336 mesaj desek 2 yıl sonra baskan sana elmas karşılıgında forumun anahtarını bırakır![]()
O ne oluyorElmasları nasıl cekiyoz başkana yazdım ama 840 elmas talep verdim trx varmı yazmış
Benim daha çok varBenim elmas tamam da mesaj yok
Biraz daha net yazsanTron yani trx adresi vereceksin. Sponsor herhangi bir siteye kripto yatırım a gir tron u seç o adresi ver siteye yatırırsın
Aynen7 senedir üye olup 1k mesaj yazmıyorsan muhtemelen bonus konularına giriyorsundur hele bazı forumlar bu tarz üyeleri sıfır katkıdan dolayı uzaklaştırır, bir soru soran ihtiyacı olan muhabbet etmek eden kimseye yazma sonra gel flood yaphadi 5-10k mesaj istense tamam diyecem adamlara günde 1 mesaj atan üye 3 senede tamamlıyor çok rahat, günde 10 mesaj atan yaklaşık 3 ayda tamamlıyor bakıyorum en yeniniz 4-5 senelik üyesiniz ne yaptınız üye olup ara mı verdiniz
![]()