- 5,129
- 2,173
- 113
Dk 25 e kadar 1 gol gelirse gayet oluru var
Tesekkurler dostBol şanslar
Hahaha 😂😂 benim elime şu dökemez ilk yarı 1.5 üstte 😂😂@qguzh4nn0 oğuz abinin ruhu zuhur etmiş dostumuza 😂
Bol şans biladermDk 25 e kadar 1 gol gelirse gayet oluru var
Kazandığın savaş yok abi 😂😂Hahaha 😂😂 benim elime şu dökemez ilk yarı 1.5 üstte 😂😂
Eyvallah kardoBol şans biladerm
Elbet olacak 😂😂 olmusluguda var ama son 2 dir gidiyorumKazandığın savaş yok abi 😂😂
Yatma konusunda bir marka haline geldin dost puahaHahaha 😂😂 benim elime şu dökemez ilk yarı 1.5 üstte 😂😂
Hep ucundan kaçıyor dimi abiElbet olacak 😂😂 olmusluguda var ama son 2 dir gidiyorum
Hadi lan ordan en son ödülümü sana attım 😂😂 üstüne 2 rol actm kaybettm 😂😂Yatma konusunda bir marka haline geldin dost puaha
Öyle olmuyor mu canlı sahitsin 😂😂Hep ucundan kaçıyor dimi abi
Saglik olsun dost olur umarim birdaha kineElbet olacak 😂😂 olmusluguda var ama son 2 dir gidiyorum
Ayenn 2 ay önceydi galiba ben tam hatırlamıyorum suan puahaHadi lan ordan en son ödülümü sana attım 😂😂 üstüne 2 rol actm kaybettm 😂😂
Canımız saolsun güzel kardesm yapacak bişe yokSaglik olsun dost olur umarim birdaha kine
Öyle öyle bir gün sağlam bir kombineye 100k üstü hissediyorum kutunda inşallah 😂Öyle olmuyor mu canlı sahitsin 😂😂
10 gün önceydi erho 😂😂Ayenn 2 ay önceydi galiba ben tam hatırlamıyorum suan puaha