http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Elektriksigara Dolandırıcı Hk.

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,636
1,473
113
Bunu en yakın karakola şikayet etsem olur mu illa sibere mi gitmem lazım
Onu tam bilmiyorum nöbetçi Cumhuriyet başsavcılığına basvurmani isteyebilirler adliyede.

Hesap sahibi mahkemede zararın karşılanmasını reddedebilir.Bu durumda 2 katı para cezası öder ayrıca min 4 yıl hapis veriyorlar artık.

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,636
1,473
113

nvsactive

Tanınmış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
1,054
113
Onu tam bilmiyorum nöbetçi Cumhuriyet başsavcılığına basvurmani isteyebilirler adliyede.

Hesap sahibi mahkemede zararın karşılanmasını reddedebilir.Bu durumda 2 katı para cezası öder ayrıca min 4 yıl hapis veriyorlar artık.
Ben de o kiralama işinden dosyam var da bilmiyorum hocam karakola ifade mi versem hiç mi uğraşmasam yani bilmiyorum

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,636
1,473
113
Ben de o kiralama işinden dosyam var da bilmiyorum hocam karakola ifade mi versem hiç mi uğraşmasam yani bilmiyorum
Yani açık konuşayım 700 liranin sana geri dönüşü daha fazla para cezası olarak döner vozol yüzünden.normal bir ticaret olsaydı sorun olmazdı bir çok ülkede uçaklara girişi bile yasaklandı

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
985
320
63
hocam sen bılırsın ama hiçşikayet işine gırme sonuçta senınde yptıgın yasadışı oldugu için sende ceza yiyebılırsın mahkeme olursa ilerde 870 tl için girme riske

nvsactive

Tanınmış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
1,054
113
hocam sen bılırsın ama hiçşikayet işine gırme sonuçta senınde yptıgın yasadışı oldugu için sende ceza yiyebılırsın mahkeme olursa ilerde 870 tl için girme riske
Öyle ya Allaha havale ettim hocam yazık

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,636
3,936
113
870 attım vozol fiyatı işte acaba sibere mi gitsem o iban isim soyisiminden şikayetçi olsam
Dost benim kuzen satıyordu fiyatı da o civarlarda millet californiadan ev arkadaşı soruyor konu açsaydın ya vozol satan var mı diye, giden parayı kurtaramayız soğuk su iç internetten alışverişlerde daha temkinli ol havale de yapma