- 1,812
- 1,054
- 113
870 attım vozol fiyatı işte acaba sibere mi gitsem o iban isim soyisiminden şikayetçi olsamNe kadar para istediler ?
Şikayet et bence870 attım vozol fiyatı işte acaba sibere mi gitsem o iban isim soyisiminden şikayetçi olsam
Kiralıktır muhtemelenŞikayet et bence
Farketmez kiralayan ceza alıyorKiralıktır muhtemelen
Bunu en yakın karakola şikayet etsem olur mu illa sibere mi gitmem lazımFarketmez kiralayan ceza alıyor
Onu tam bilmiyorum nöbetçi Cumhuriyet başsavcılığına basvurmani isteyebilirler adliyede.Bunu en yakın karakola şikayet etsem olur mu illa sibere mi gitmem lazım
Bu arada hikayeni iyi oluştur yoksa yasadışı vozol şu anda.buyuk ihtimal sende ceza alırsınBunu en yakın karakola şikayet etsem olur mu illa sibere mi gitmem lazım
Ben de o kiralama işinden dosyam var da bilmiyorum hocam karakola ifade mi versem hiç mi uğraşmasam yani bilmiyorumOnu tam bilmiyorum nöbetçi Cumhuriyet başsavcılığına basvurmani isteyebilirler adliyede.
Hesap sahibi mahkemede zararın karşılanmasını reddedebilir.Bu durumda 2 katı para cezası öder ayrıca min 4 yıl hapis veriyorlar artık.
Ha kral ozaman kapanan yarayı desebilirsin seninde o muhabbetten varsa sktr et ozaman bidahakine dikkatli ol benceBen de o kiralama işinden dosyam var da bilmiyorum hocam karakola ifade mi versem hiç mi uğraşmasam yani bilmiyorum
Yani açık konuşayım 700 liranin sana geri dönüşü daha fazla para cezası olarak döner vozol yüzünden.normal bir ticaret olsaydı sorun olmazdı bir çok ülkede uçaklara girişi bile yasaklandıBen de o kiralama işinden dosyam var da bilmiyorum hocam karakola ifade mi versem hiç mi uğraşmasam yani bilmiyorum
Öyle ya Allaha havale ettim hocam yazıkhocam sen bılırsın ama hiçşikayet işine gırme sonuçta senınde yptıgın yasadışı oldugu için sende ceza yiyebılırsın mahkeme olursa ilerde 870 tl için girme riske
Dost benim kuzen satıyordu fiyatı da o civarlarda millet californiadan ev arkadaşı soruyor konu açsaydın ya vozol satan var mı diye, giden parayı kurtaramayız soğuk su iç internetten alışverişlerde daha temkinli ol havale de yapma870 attım vozol fiyatı işte acaba sibere mi gitsem o iban isim soyisiminden şikayetçi olsam
İban gariban bi adama ait870 attım vozol fiyatı işte acaba sibere mi gitsem o iban isim soyisiminden şikayetçi olsam
Her türlü elektronik sigara ayarlanır İstanbul Sultanbeyli’de yerimizBeyler vozol alacak olursa elektriksigara diye siteden uzak dursun oe lere havale yaptım dolandırıcı çıktılar
No değişiyorlar onda da engel attılar zaten
Ekli dosyayı görüntüle 853159