Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Elektrikli Scooter

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
810
93
Arkadaşlar yoksul bi dostumuz var mahallede baya zor durumda tag yapıyor kendisi 10.000 puan olunca scooter hediye etmişler kendisine kullanmıyor satmak istiyor eğer ilgilenen olursa güzel temiz scooter dmden yazsın hem hayır işlemiş olur hemde scooter alır elektrikli büyük bi scooter .
İstanbul şehir olarak fotoğrafta ekliyorum .

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,382
2,427
113
Arkadaşlar yoksul bi dostumuz var mahallede baya zor durumda tag yapıyor kendisi 10.000 puan olunca scooter hediye etmişler kendisine kullanmıyor satmak istiyor eğer ilgilenen olursa güzel temiz scooter dmden yazsın hem hayır işlemiş olur hemde scooter alır elektrikli büyük bi scooter .
şehir fiyat

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Şehir fiyat?

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
810
93
İstanbul şehir olarak ama fiyatlarını bilmiyorum hiç bakmadım isteyen dmden yazsın foto atayım

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
810
93
İlgilenenler dm atsın foto atayım

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
787
113
Konu dışı bir sey sormak istiyorum. Bu Tag'a bir yasak diyorlar bir arkadasın gi i calışanı rahat rahat calışıyor. Dogrusu ne bunun ?

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
810
93
Fotoğraf burdan eklenmiyor dosya büyük olduğu için ilgilenen olursa dm atsın scooter fotoğrafı atayım .

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
810
93
Dostlar 15 binden 8 bine ilana koydu arkadaş çoluğa çocuğa karne hediyesi eşe dosta mis gibi scooter isteyene foto atarım İstanbul içi şarjı vs mevcut .