- 15,861
- 4,535
- 113
Ülkede futbol neden gelişmiyor? Hakemin kafasını yarmak nasıl bir zihniyettir? Malum olaylı geçeceği belli olan bir maçta nasıl bir yol izlenmeliydi. Irkçılık yapmadan tartışalım.
Cezaların caydırıcı olmaması cesaret verici oluyor. Bizde her ceza siyasi ve maddi güce endeksliÜlkede futbol neden gelişmiyor? Hakemin kafasını yarmak nasıl bir zihniyettir? Malum olaylı geçeceği belli olan bir maçta nasıl bir yol izlenmeliydi. Irkçılık yapmadan tartışalım.
Alt yapılar paralı olduğu sürece, Zengin çocuklarınin parayla iyi takımların alt yapılarında oynayıp durduğu ve gariban çocuklarınin kötü alt yapılarda kaybolup gittigi sürece ülke futbolundan bi cacık olmaz.Ülkede futbol neden gelişmiyor? Hakemin kafasını yarmak nasıl bir zihniyettir? Malum olaylı geçeceği belli olan bir maçta nasıl bir yol izlenmeliydi. Irkçılık yapmadan tartışalım.
Aynı şeyler vanda da olmuştu.. oyna devammacın basından beri belliydi uzatmaya gerek var mı ? 50 tane sise attılar iptal et elensin işte
Yerden göğe kadar haksız dostum hakemin ne suçu var adam evine ekmek götürüyor resmen adamı öldürme noktasına varmışlar kansızlarElazığ haklı.
Elagzili arkadaşlar varsa kusura bakmasın sana gol lazım bu yaptıkları tam bı salakça Van zaten bunu istiyordu elagzi tam baskılı oynuyacak 3 4 dk oyun duruyor durması elagzi rahat 2 3 gol atardı şimdi seyirci yasağı gelir Van finale çıkar
Tm reis Van yendi ama elagzi rahat 3 gol atardı Van baskılı oynamiyor oyun sürekli durmasa 3.0 olurdu maç ama elagzi kendi fişini çektiVan kendi evinde 4 1 yenmemişmiydi nasıl atacaktı
Çakal adam diyor tarafsız konuşunElazığ haklı.
Evet oldu burdada oldu hakem yine maçı iptal etmezdi zaten hakeme gelince iptal etti Van'da hakeme gelse orda iptal olurdu ama inşallah Van çıkarLan ne alaka çakal oğlu çakal van hakkında iftiralar atma o maçta bizzat oradaydım ben