http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Maçı Bulamıyorum El Talar Maçını Bulamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,747
31,043
113
Herkeste bir güdümsüzlük var bu ara. Ortalık çakallara kaldı. Forumda tat, neşe kalmadı
Zaten artik forumda etkinlik açmak söz konusu bile olmicak ee bizde arka planda kazanırsak sevdiğimiz 2 3 kişiye ulaşırız o kadar güzelim forumu mahfettiler artik her konuda ben ben diyen insanlar lan doldu taştı artik forum ve bu insanların çoğuda bu forumda bir kişiye bile iyiliği dokunmayan insanlar eskiden forumda vefalı insanlar çöktü butra gibi adam ben düştüğüm zaman bana dm den o kadar yardımcı olduki ne kadar tsk etsem az kalır işte o adamlarda forumu bıraktı tat ta kalmadi neşe de artik

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,062
30,845
113
Zaten artik forumda etkinlik açmak söz konusu bile olmicak ee bizde arka planda kazanırsak sevdiğimiz 2 3 kişiye ulaşırız o kadar güzelim forumu mahfettiler artik her konuda ben ben diyen insanlar lan doldu taştı artik forum ve bu insanların çoğuda bu forumda bir kişiye bile iyiliği dokunmayan insanlar eksiken forumda vefalı insanlar çöktü butra gibi adam ben düştüğüm zaman bana dm den o kadar yardımcı olduki ne kadar tsk etsem az kalır işte o adamlarda forumu bıraktı tat ta kalmadi neşe de artik
Rahmetlıler vefalıydı

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,446
25,717
113
Zaten artik forumda etkinlik açmak söz konusu bile olmicak ee bizde arka planda kazanırsak sevdiğimiz 2 3 kişiye ulaşırız o kadar güzelim forumu mahfettiler artik her konuda ben ben diyen insanlar lan doldu taştı artik forum ve bu insanların çoğuda bu forumda bir kişiye bile iyiliği dokunmayan insanlar eskiden forumda vefalı insanlar çöktü butra gibi adam ben düştüğüm zaman bana dm den o kadar yardımcı olduki ne kadar tsk etsem az kalır işte o adamlarda forumu bıraktı tat ta kalmadi neşe de artik
İşte herkesin kendine göre 3-4 adamı vardı alışveriş yaptığı. Zor durumda kalınca yazabildiği. Kazanınca atabildiği. Hepsi tükendi. Forumdaki akbabalar olsun, papara, payfixin kapanması olsun. Hepsi engelledi. Ve herkes değişti.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,747
31,043
113
Rahmetlıler vefalıydı
Hemde nasıl 2 kuruş parasi olan bile yine zorda olduğumuz zaman hemen destek olurlardı biz losers konusunda takıldığımiz zaman bir gün bile parasız kalmıyordum doktor bile o konunun içinde az olmasına rağmen kac kere dağıtım yaptı bize

Bellingham

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,125
11,123
113
Arkadaşlar adam burada bir şey sordu yine burası beyaz futbola döndü

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,093
24,666
113
Konuş Erhan ben seni tutuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...