Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eksi 53 Bin

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,531
466
83
Efsane bi mezar taşı şart kral. Sana gülüyoruz ediyoruz yeri gelince ama herkesin durumu asagi yukari ayni. %1 lik bi kesim borcsuzdur herhalde yada sefaleti az sürüyordur. Ama asagi yukari herkes ayni dertleri sıkıntıları yaşıyor
Borç harç büyüyor ama benim kumardan değil aldigimi ödemedim ne güzelde odemiyorum günde 30 kere ariyo bankalar

WilliamMunny

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,084
1,049
113
53bin yemek parası kardeşim bi şey değil canını sıkma anlık gelip gidebilecek bi miktar devamı olmasın yeterli

hawkinqq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
588
113
Akbank esnek hesap -41 bin
Enpara kredi karti -22 bin
Garanti kredi kartı -74 bin
Qnb esnek hesap -10 bin
Yapi kredi kredi kartı -21 bin

Slot oynamanin sonu bu. 3 aydir da işsizim. Hani bi şekil hallediyordum bu gune kadar ama 1 haziran 10 haziran arası ödemeleri yapamicam gibi. Nasi çözeriz bi fikrim yok.

Bu borcu ben yarattim ben ödeyecem.

Sadete gelirsek slot değil azar azar spor oynamak lazim.
sporda en azından belli süre beklıyorsun slot hemen bitiriyor spor vaz geçmemek laazım

kralcik

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
63
18
8
Gercekten cebindeki parayi slota yatiran adam harbi kâmildir
Şimdi okadar Kâmil toplanıp, paranla keyfî yapılan herşey kâmillik olamazı anlatmak vardı sana ya. Neyse.. Kâmillik bizde kalsın.
Çünkü ne ben o kadar Kâmili bir araya toplayabilirim nede sen bunun kâmillik olmadığını anlayabilirsin.
Bak bize de derler keyfine KÂMİL :))

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,160
959
113
adamın borcu 53 müş geçen sene bu sene 300 olmuş arkadaşlar adam konuyu 1 sene önce açmış bir bakın ya :)