- 3,704
- 1,059
- 113
Söyledigin maçlarda tık yok
Oynama krdsm burası sürpriz dedik
Kanka zaten gelmemesi sürpriz değil, gelmesi sürpriz 🤣Söyledigin maçlarda tık yok
🤣Kanka zaten gelmemesi sürpriz değil, gelmesi sürpriz 🤣
Bol şanslar dostEvet arkadaşlar selamlar, buradan bi çok kişiye kazandırmayı hedefliyorum ufak miktarlarda deneyebilirsiniz.
şu an için tahminim
Deportivo- San Martin Sj
Dep 1,5 mevcut oran 8.3
teşekkürler
Zaten oynamamda kazandırmayı hedefliyorum demissinya hedefi tutturabilsen kendin kazanirdinOynama krdsm burası sürpriz dedik
100 e bir 0 fazla bastımNe bascaktin ne bastin
Şansın. Açık ve yeşillikler olsun gardasimEvet arkadaşlar selamlar, buradan bi çok kişiye kazandırmayı hedefliyorum ufak miktarlarda deneyebilirsiniz.
şu an için tahminim
Deportivo- San Martin Sj
Dep 1,5 mevcut oran 8.3
teşekkürler
Yok bro zıtlasmak istemem, ama kendim roll vs açtığım zaman böyle bu tarz oynuyorum, 5 kupondan birisini yakalamak bile güzel kazançlar doğuruyor, onu bilen arkadaşlar özelinde açtım.Zaten oynamamda kazandırmayı hedefliyorum demissinya hedefi tutturabilsen kendin kazanirdin
Sigara parası yerine karton parası 🤣100 e bir 0 fazla bastım
Neyse gelirse bir karton dm yakılır bence 🤣100 e bir 0 fazla bastım
Bol şanslar dost herşey gönlünce olsun 🙏Evet arkadaşlar selamlar, buradan bi çok kişiye kazandırmayı hedefliyorum ufak miktarlarda deneyebilirsiniz.
şu an için tahminim
Deportivo- San Martin Sj
Dep 1,5 mevcut oran 8.3
teşekkürler
1-1 olursa bozarım aw 😀Neyse gelirse bir karton dm yakılır bence 🤣
Exeter 2-4 olduExeter 6.5 üst
Milwall Dep 1,5 üst
bu kupon gelmezse konuyu kapatırım 🤣
0-2 oldu 🤣🤣1-1 olursa bozarım aw 😀
0-2 oldu g.o dost1-1 olursa bozarım aw 😀
Exeter 2-5 olduExeter 6.5 üst
Milwall Dep 1,5 üst
bu kupon gelmezse konuyu kapatırım 🤣
Param bugün yok hocam hiç, zaten orada belirttiğim şey maçın sürpriz oranı yani içimden geçen tutma ihtimali %10 🤣Kardeşim paran varsa San Martin maçına oynamissin ya o maça var oyna bence