- 18,515
- 16,838
- 113
Çekim için teyit aramasını bekliyormuş dost, daha dağıtmamış arkadaşBende yok
Çekim için teyit aramasını bekliyormuş dost, daha dağıtmamış arkadaşBende yok
Eyvallah kanka vakit geciriyoruz gelen parayi birbirimize geri veriyoruz işte 😅Bu carmelo ödül senin hakkın bu arada bence dost bi sen varsın
Cok rahat olmasi lzm13 sayi zor degil 3 dk da moladayiz
1 saat 1,5 saat içinde arayıp gönderiyorlar dost bende çekim yapmıştımDostlar konudan bağımsız ama artemiz çekim teyiti için aricaklarmis ne zaman ararlar bilgisini olan yazabilir mi
Attım kanka aç roll kazanırsan bana çıksın ama bak bizde teşko yapcaz jdjsjdEyvallah Dostum 🖐
Gunduze kalir kral bi dumen yapip canlidan simdi aramalarini talep etDostlar konudan bağımsız ama artemiz çekim teyiti için aricaklarmis ne zaman ararlar bilgisini olan yazabilir mi
Oo sabah 10-11 gibi gecen birinede ole olmusDostlar konudan bağımsız ama artemiz çekim teyiti için aricaklarmis ne zaman ararlar bilgisini olan yazabilir mi
Gün içerisinde arayabilirler call center mesaileri genelde sabah 10:00 da aktif oluyorDostlar konudan bağımsız ama artemiz çekim teyiti için aricaklarmis ne zaman ararlar bilgisini olan yazabilir mi
12den sonra arıyorlar normalde siteler hepDostlar konudan bağımsız ama artemiz çekim teyiti için aricaklarmis ne zaman ararlar bilgisini olan yazabilir mi
En geç sabaha ama 1 saat içinde dönüylar geneldeDostlar konudan bağımsız ama artemiz çekim teyiti için aricaklarmis ne zaman ararlar bilgisini olan yazabilir mi
Bencede canlidan sürekli yaz arayin diyeDostlar konudan bağımsız ama artemiz çekim teyiti için aricaklarmis ne zaman ararlar bilgisini olan yazabilir mi
Canlıya bağlan dost arama talep et.Dostlar konudan bağımsız ama artemiz çekim teyiti için aricaklarmis ne zaman ararlar bilgisini olan yazabilir mi
Valla biz bu turnuvada 8.olmustuk beni gece 1.30 da aradılarGün içerisinde arayabilirler call center mesaileri genelde sabah 10:00 da aktif oluyor
Bize de çıkmaz mı kanks sjsksjAttım kanka aç roll kazanırsan bana çıksın ama bak bizde teşko yapcaz jdjsjd