- 31,261
- 28,837
- 113
Selamlar bol şanslar
Kesene bereket reis@joafelix 300₺ gönderildi roll açacak orayı takip edebilirsiniz,
@Salobalo12 sana sözüm vardı ortalıkta yoksun, dönünce yaz durumum olursa ekstra atarım sana
herkese iyi geceler
kankalar ablam şarjı götürdü dün ortak kullanıyorduk şarjım yok herkese dm açtım zaten ablam gelince atıcam@betkorkmaz ulasamadım bizi görseydi bizde roll atacaktık ama![]()
Ben yokum fm dekankalar ablam şarjı götürdü dün ortak kullanıyorduk şarjım yok herkese dm açtım zaten ablam gelince atıcam
@bekirbecerkankalar ablam şarjı götürdü dün ortak kullanıyorduk şarjım yok herkese dm açtım zaten ablam gelince atıcam
Afiyet olsun dost adımı göremedim çok üzüldüm 🤣kankalar ablam şarjı götürdü dün ortak kullanıyorduk şarjım yok herkese dm açtım zaten ablam gelince atıcam
Sorun yok sağol dost
Rezil herifi ilk5 oynatıyor bide foxu gönderdiler içine ettiler takımın valla geçmiş olsun ne maclar gelmiş
Kardo geçen ki turnuvada baştan sona takipledim seni ama dün sabah dağıtım yapmıssın bizde uyuyorduk
o organizasyon biraz garipCentral coast 10 kişiyle attı şikenin tillahi dönüyor maçta