- 726
- 158
- 43
ödeme yapılacağını biliyorum daha önce de bu altyapidan çekmiştim ama bu kadar beklemek Can sıkıyorBeyler bir tane hesap gördünüzmu forumdan yok görmediniz o yüzden öğlene kadar herkesin parası yatar rahat olun bu siteler odeme yapiyor
ödeme yapılacağını biliyorum daha önce de bu altyapidan çekmiştim ama bu kadar beklemek Can sıkıyorBeyler bir tane hesap gördünüzmu forumdan yok görmediniz o yüzden öğlene kadar herkesin parası yatar rahat olun bu siteler odeme yapiyor
Bu sitenin aynisi bi tane daha vardı 740 dolar çekmiştim kaç ay önceödeme yapılacağını biliyorum daha önce de bu altyapidan çekmiştim ama bu kadar beklemek Can sıkıyor
İnsanlar ole bir abaniyor ki adamlar ne yapsin gec düşüyor hesaplara normaldirödeme yapılacağını biliyorum daha önce de bu altyapidan çekmiştim ama bu kadar beklemek Can sıkıyor
işin garip kısmı cekim verip 10 dk sonra ödeme alanlar varken biz 7-8 saattir bekliyoruzİnsanlar ole bir abaniyor ki adamlar ne yapsin gec düşüyor hesaplara normaldir
Iste kısmet işi bazen olur ole şeyler şansına artik öğlene kadar biter odemelerişin garip kısmı cekim verip 10 dk sonra ödeme alanlar varken biz 7-8 saattir bekliyoruz
YokBonus devam ediyor mu
evet o benimişin garip kısmı cekim verip 10 dk sonra ödeme alanlar varken biz 7-8 saattir bekliyoruz
GelirEe 298 dolar cekım verdık gelmez mı sımdı
tam olarak hangisi sensinevet o benim
uyuyayim sabah uyandığımda geelir demistim uyuyamadik aklimiza girdi çıkmıyoIste kısmet işi bazen olur ole şeyler şansına artik öğlene kadar biter odemeler
Seni varya olum malmisin veya gorgusuzmusun hemen abanin bide utanmadan buraya yazıyor multi acin diye adamlar 8 saattir odeme bekliyor veya bu site bunu farkettiginde bonusu kaldırır hiç açmaz bir daha aldim bi kere uzaaEğer bonusu tekrar acarlarsa kimlik doğrulama dan ödüyorlar Multi açın acin cekin
Bekliyoruz dost..Düzeldi beyler 267 dolar talep verildi sonucu yazarım
Sonuç 8 saat oldu yok 🤣Bekliyoruz dost..
Tamam sensin aslanim dürüst çocuk seniSeni varya olum malmisin veya gorgusuzmusun hemen abanin bide utanmadan buraya yazıyor multi acin diye adamlar 8 saattir odeme bekliyor veya bu site bunu farkettiginde bonusu kaldırır hiç açmaz bir daha aldim bi kere uzaa