http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,680
4,316
113
Ortaklık kodu olayını unutun dostlar ben girmedim herkesin bilgisine kayıt oldum sosyal medya bölümüne sadece kodu girdim ve çekim 1 saat 6 dakika sonra geldi ödeme yapıyorlar pek inanmiyordum

Ekli dosyalar

asomento

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
378
90
28
Adam 100 doları 1 saate çekmiş biz 30 doları 3 saattir bekliyoruz

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,434
3,598
113
Beyler bişey soracam ben binance hesabımı yeni açtım doğrulama falan yaptım da yeni açtığım için yükleme süresi falan var mı yoksa sorun olmaz mi

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,955
2,938
113
Ortaklık kodu olayını unutun dostlar ben girmedim herkesin bilgisine kayıt oldum sosyal medya bölümüne sadece kodu girdim ve çekim 1 saat 6 dakika sonra geldi ödeme yapıyorlar pek inanmiyordum
Sosyal medya bölümü ne kanka?

jhaknarys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
726
158
43
usta sen 1 saat üye olmaya çalıştın seninki bile geldi bizimki gelmedi ya

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,838
7,438
113
Oglum uyuyun sabaha gelmiş olur paraniz gondermeyecek olsa başkalarına da gondermezdi kim bilir kaç bin kişi çekti kaç bin tane multi açtılar site tek tek kontrol ediyordur bu alt yapı öder ama biraz geç ödüyor

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,680
4,316
113
usta sen 1 saat üye olmaya çalıştın seninki bile geldi bizimki gelmedi ya
Aynen 1 saatt kriptolu üye olmaya çalıştım eskisini buldum sifre sıfırladım diye 48 çekime kapalı bunu direk siteye atma şansım var mı ki

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,201
875
113
Oglum uyuyun sabaha gelmiş olur paraniz gondermeyecek olsa başkalarına da gondermezdi kim bilir kaç bin kişi çekti kaç bin tane multi açtılar site tek tek kontrol ediyordur bu alt yapı öder ama biraz geç ödüyor
tek derdimiz şu siteden çektiğimiz 100 dolarlar olsa uyumak kolay reis beyin uyutmuyorrs

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,246
1,984
113
Çok saçma bir sıralamayla geliyor paralar 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...