Ulkenin yarisi kumar oynuyor3 seneye hicbir saglam yontem kalmaz papara payfix kripto kafani yorma herkeze basacaklar saglam gordugun yontemde kalmayacak birader
Ulkenin yarisi kumar oynuyor3 seneye hicbir saglam yontem kalmaz papara payfix kripto kafani yorma herkeze basacaklar saglam gordugun yontemde kalmayacak birader
Tamam kardeşim saolReis spinden çıkan kazancı çektik biz direk telegramdan öyle dediler çıkan kazan çekin diye umarım doğrudur
Metamask Trustwallet çekersen takip edemezler.3 sene sonra: arkadaslar efsino diye bi siteden paribuya cekim yapmıstım karakoldan aradılar
Hocam mail nasıl geldi bana gelmiyor çekim verinceÇekim verdik bakalım gelecekmi
Meile bak bana direk geldiHocam mail nasıl geldi bana gelmiyor çekim verince
öyle zaten dost her alanda geçerli ben 91 dolar çekim verdim izin verildi çekime avivatör oynadımtelegramdan bırısı her alalnda gecerlı dedı bende rulet gırdım 31 dolar oldu 2 dolara dusurduler canlı destenden ogrenmeden her alanda kullanmayın bence
üstteki tlyi usdt yapçanAktif olmasına rağmen bakiye gözükmüyor oyunlarda da çıkmıyor
Nalet olsun mailime😅Meile bak bana direk geldi
Farklı tarayıcıdan gir o zaman geliyorArkadaşlar bı bakın yav. Mail gelmiyor çekim verirken