Kapatmışlar hesabını benim de tek hesap kapatmışlarSağladığınız kimlik bilgilerine ait hesap bulunamadı diyor giriş yapmıyor hesaba
Bu durum biraz umut verdi bana dost bazılarını iptal edip bakiye silmisler çünkü bizimkininsilmediler yeniden ver dedilergaliba hepsini iptal edip otoya aldılar ödemeleri hemen geliyor diyorlar ver bakalım
Şimdi 5 dakika felan önceSenij ne zaman iptal oldu reis
Nasıl etttiriyorsunuz abi siz ya bizide bilgilendirsenizeİptal ettirdim, tekrar verdim ,gelirse yazacam
Oglum hic uyumadınmı sen bu saate kadarNasıl etttiriyorsunuz abi siz ya bizide bilgilendirsenize
İnşallah benimde ederler dostŞimdi 5 dakika felan önce
Yooo ben 8 de uyudum 10 dakka önce uyandım hala gelen giden yokOglum hic uyumadınmı sen bu saate kadar
otomatik ediyorlar dostİnşallah benimde ederler dost
Gelince haber eder misin dost bizde iptal edelimAz önce iptal edilmiş yeniden talep verebilir yazıyor bence ödemeyi yapacaklar
Aga okadar uykuyla nası uyanıyonuzYooo ben 8 de uyudum 10 dakka önce uyandım hala gelen giden yok
Fazla uyuyamıyorum ki kral ben bu kadar yetiyor banaAga okadar uykuyla nası uyanıyonuz
6 saat uyumuşsun daha ne uyuyacan laFazla uyuyamıyorum ki kral ben bu kadar yetiyor bana
Ben varım ama gelmedi şimdi kendileri iptal etmiş verdim on dakika olduBeyler çekimi 10 15 saat bekleyip iptal edilen tekrar çekim verince gelen var mı
Tamamdır dostumGelince haber eder misin dost bizde iptal edelim