- 1,823
- 842
- 113
beyler cok borcum var 350 400 k felan bonuslardan kasayı 9 k ya cıkardım bu parayı kkatlamamlazım bana akıl verirmisiniz bnde gram akıl yok☺😂
Uçağa gir ikiye katla hemenbeyler cok borcum var 350 400 k felan bonuslardan kasayı 9 k ya cıkardım bu parayı kkatlamamlazım bana akıl verirmisiniz bnde gram akıl yok☺😂
Kaçırma bunu öyleysebeyler cok borcum var 350 400 k felan bonuslardan kasayı 9 k ya cıkardım bu parayı kkatlamamlazım bana akıl verirmisiniz bnde gram akıl yok☺😂
Xxx Rulette yeşile bas bide 500x gelirse tamambeyler cok borcum var 350 400 k felan bonuslardan kasayı 9 k ya cıkardım bu parayı kkatlamamlazım bana akıl verirmisiniz bnde gram akıl yok☺😂
10 tane maç seç 1.5 üst oyna tüm kasanlabeyler cok borcum var 350 400 k felan bonuslardan kasayı 9 k ya cıkardım bu parayı kkatlamamlazım bana akıl verirmisiniz bnde gram akıl yok☺😂
Çok güzel bi söz vardır yiğidim Kelin ilacı olsa ilk kendi kafasına sürermiş.beyler cok borcum var 350 400 k felan bonuslardan kasayı 9 k ya cıkardım bu parayı kkatlamamlazım bana akıl verirmisiniz bnde gram akıl yok☺😂
Aynen oyleÇok güzel bi söz vardır yiğidim Kelin ilacı olsa ilk kendi kafasına sürermiş.